Title of a News Article

MHP’de ilk aday belli oldu

 MHP’de ilk aday belli oldu
banner206

MHP Urfa İl Başkan Vekili ve Medya Tanıtım Başkanı İbrahim Ocakoğlu, 24 Ocak 2015 tarihinde yapılacak MHP il kongresinde başkanlığa talipli olduğunu açıkladı.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz’un, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağından dolayı başkanlığı bırakacak olması il başkanlığında yeni başkanın kim olacağı merak konusu oldu. 24 Ocak 2015 tarihinde yapılacak MHP Şanlıurfa İl Kongresinde ilk aday belli oldu. Yaklaşık 30 yıldır MHP’de çeşitli görevde bulunan MHP Urfa İl Başkan Vekili ve Medya Tanıtım Başkanı İbrahim Ocakoğlu, Urfastar’a yaptığı açıklamada, MHP İl Başkanlığına talipli olduğunu açıkladı.

Ocakoğlu, yaptığı açıklamada, 15 Yaşından beri Ülkü Ocakları ve MHP’de çeşitli görevlerde bulunduğunu belirterek, “İki dönemdir MHP’de 2. Başkan olarak görev yapıyorum. Kendimi il başkanlığına hazır olarak görüyorum. Arkadaşlarım destek verirse il başkanlığına talipliyim” dedi.

MHP’nin 2015 Genel seçimlerinde ülke genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da iddialı olabilmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurgulayarak, “Urfa’da MHP’nin var olan potansiyelini biliyoruz, bu potansiyeli iyi bir şekilde değerlendirmek için yoğun bir çalışma yürüteceğiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 15:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
albay mehmet gül
albay mehmet gül - 9 yıl Önce

Başkan yakışır. Geç kalınmış bir karar ALLAH hayırlı ve uğurlu etsin. Urfaya şehirli başkan yakışır.

urfali
urfali - 9 yıl Önce

Bence sayin ocakoglu bu gorev icin en uygun isimdir yillardir partiye versigi emek calismalri ve vizyonuyla iyi bir secim allah yardimcisi olsun basarilar

N çakmak
N çakmak - 9 yıl Önce

kolay gelsın yakışır kardeşımıze

Mustafa güler
Mustafa güler - 9 yıl Önce

Başkanıma yakışır Allah hayırlı uğurlu etsin

Can Halil
Can Halil - 9 yıl Önce

kime yakışır diye sorulsaydı bu görev, ilk sayacağımız 3 isimden biridir.
başarılı olacağına inancımız tamdır.
hayırlı olsun.

hasim
hasim - 9 yıl Önce

Simdiden basarilar genc baskanim

bozkurt
bozkurt - 9 yıl Önce

Allah tamamına erdirsin ' nedense bizim parti şanlıurfa da yeterince tanıtılmıyor ve harekete geçmeye hazır dava arkadaşlarımızı bir araya toplayacak adımlar atılmıyor bizim partimize meyilli olan potansiyelleri harekete geçirecek adımlar atacak bir lider lazım inşallah bunu gerçekleştirirsiniz

SIRADAKİ HABER

banner195