Title of a News Article

MHP’den Urfa’da gövde gösterisi!

MHP’den Urfa’da gövde gösterisi!
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı koordinesinde düzenlenen 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' toplantıŞanlıurfa’da düzenlendi.

MHP Genel Başkanlığı koordinesinde düzenlenen toplantı kentteki özel bir düğün salonunda yapıldı. Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP Malatya Milletvekili Celal Fendoğlu, MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, il ve ilçe teşkilat başkanları ve üyeler ile yüzlerce kişi katıldı.

Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, masaları tek tek gezerek, davetlilerle yakından ilgilendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, milletvekilleri gündeme ilişkin birer konuşma gerçekleştirdi.

ÖZTÜRK: İSTEDİKLERİ GİBİ BU KURLARI YÜKSELTİP İNDİREBİLİYOR

Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, yaptığı konuşmada, “Adım adım 2023 il il Türkiye temalı Türkiye’nin  dört bir yanından toplantılar düzenliyoruz. Bizler bu toplantılarda cumhur ittifakının önemini dile getiriyoruz. Hemşerilerimiz bize bir pahalılıktan bahsettiler ciddi anlamda bir enflasyondan bahsettiler. Bizlerde biliyoruz ki şu anda ülkemizde hiç istenmeyen bir fiyat artışı var. Dolar almış başını gidiyor. Dolar ve Euro kullanan Avrupa ülkeleri istedikleri gibi bu kurları yükseltip indirebiliyorlar. Bu zihniyet Türkiye’nin diz çökmesini istiyordu, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ama bunu yapamadılar” dedi.

ÖZYAVUZ TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ise, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Davetimize gelip icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Burada ilk çağrımıza genel merkezimizden merkez disiplin kurulu başkanımızın açıklamalarını hep beraber dinledik.  Yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda arkadaşlarımız bütün Türkiye’yi il il dolaşıp şu anda ülkemizin içinde bulunmuş olduğu ziyaretlerde ne yapacaklarından bahsediyorlar. Elimizden geldiğince sizleri temsil etmeye ve Şanlıurfa’nın her alanından gelen bütün sorunlarını meclis kürsüsüne taşımaya gayret ediyoruz. Zorlandığım yerde de Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel başkanı olmak üzere bütün milletvekillerimiz, başkanlık divanımız hepsi bizlerle beraber.”

DÜNYA ŞAMPİYONU ÖDÜLLENDİRİLDİ

Programda İspanya'da düzenlenen ve 1800 sporcunun katıldığı Fitness Dünya Şampiyonası’nda birinci olan Şanlıurfalı Sporcu Abdulsamet Çevik, altınla ödüllendirildi.

Program, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2021, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195