Title of a News Article

Milletvekili Özcan basmadık yer bırakmıyor

Milletvekili Özcan basmadık yer bırakmıyor
banner206

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, mübarek Ramazan Bayramı sonrasında geldiği memleketi Şanlıurfa il genelinde gece gündüz demeden, dur durak bilmeden parti teşkilatlarını, STK’ları, Kanaat Önderlerini ve özellikle de uzak / yakın demeden kırsal mahalleleri gezerek hal hatır soruyor, varsa dertlerini, taleplerini dinliyor, gereğini yapma gayretini esirgemiyor.

 Adeta ayak basmadık yer bırakmayan TBMM İdare Amiri Doç.Dr. Halil Özcan, Bayram arefesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti camiasına, sevenlerine kapı kapı dolaşarak hal hatır sormalarını, taleplerini dinlemelerini istemesi üzerine kendisinin de Emir’e yani Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a itaat ederek milletimize hizmet etme gayretini sürdürdüğünü söyledi.

Suruç Kültür, Eğitim ve Gençlik Merkezi, Suruç gençliğinin uğrak mekânı olacak

Bir günde hemen hemen birbirine yakın 3 ilçe merkezini ve yaklaşık 10’un üzerinde kırsal mahallelerini ziyaret ederek görüşlerini, varsa taleplerini aldıklarını ve gereğini yapmaya çalıştıklarını belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Hemen her sabah erken saatlerde “Günümüz hayrola. Bismillah diyerek yine yollara düşelim” diyerek ziyaretlerimize başlıyoruz. Mesela bu gün ilk olarak Şirin ilçemiz Suruç’tayız. İlk olarak AK Parti Suruç İlçe Başkanımız Mustafa Doğan, yönetimi ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunduk. Durmak yok yola devam. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin projesi olan Suruç Kültür, Eğitim ve Gençlik Merkezinde de incelemelerde bulunduk. İnşallah bu merkez Suruç gençliğinin uğrak mekânı olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine bu güzel hizmeti için teşekkür ediyoruz. Bugün ulaşabildiğimiz kırsal mahallelerimize de uğrayıp hal hatırlarını soracak, görüşlerini, varsa taleplerini almaya devam edeceğiz” dedi.

Urfalı samimidir. Urfalı ihlâslıdır. Urfalı kadirşinastır

“Akçakale ilçemizde kırsalda aziz hemşehrilerimizle gönül birlikteliği kurmaya devam ediyoruz” diyen TBMM İdare Amiri Doç.Dr. Halil Özcan, “Şimdide Akçakale ilçemizin Sevimli Mahallesinde, Turgut Ailemizi ziyaret ederek hasbıhal ettik. Urfa’mızda her tarafı karış karış geziyoruz, Urfalı kardeşlerimizin sorun ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Amacımız hoş bir seda bırakmak. Akçakale ilçemize bağlı Akbilek Mahallemizde Hikmet Başak ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek, hasbıhal ettik. Urfalı samimidir. Urfalı ihlâslıdır. Urfalı kadirşinastır. Günlerdir yüreklerini bizlere açan aziz hemşehrilerimize selam olsun. Durmak yok yola devam. Yine Akçakale ilçemize bağlı Yukarı Beydaş mahallemizde Hac İsmail Büyükaslan ile İbrahim Büyükaslan ve Eyyüp Büyükaslan’ı ziyaret ederek hasbıhal ettik. Urfalı kardeşlerimizle bir arada olmanın mutluluğu bizler için tarifsiz. Dur durak bilmeden sahadayız. Urfalı kardeşlerimizle hemhal olmaya devam ediyoruz. Yine göğü çatı eyledik, toprağı yer eyledik, bağdaşlarımızı kurduk, başladık gönül muhabbetine. Akçakale ilçemize bağlı Hacıekber mahallesinde Çamdirek Ailemizi ziyaret ederek, hasbıhal ettik. Akçakale’de kırsal ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Yeşerti mahallesinde Toğar Ailemizi ziyaret ederek, hasbıhal ettik. Misafirperverlikleri için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Akbilek Mahallemizde Hikmet Başak ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek, hasbıhal ettik. Hemşehrilerimizin acısında da sevincinde de yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Akçakale eski Belediye Meclis Üyemiz Reşit Demir’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yüce Allah tüm hastalarımıza Şafi ismi şerifiyle şifa versin” diye konuştu.

Çiftçimiz üretiyor, Türkiye kalkınıyor

TBMM İdare Amiri Doç.Dr. Halil Özcan, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Akçakale ilçemizde vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Şimdide AK Parti Akçakale İlçe Başkanımız İbrahim Yıldık ve aziz hemşehrilerimle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledik. Durmak yok yola devam. Akçakale kırsalında ziyaretlerimize devam ediyoruz. Salihler mahallesinde Şıh Mustafa Güney’i ziyaret ederek, hayır dualarını aldık. Yüce Rabbim Şanlı Şehrimizin kanaat önderlerini başımızdan eksik etmesin. Emek, alın teri, helal kazanç. Çiftçimiz üretiyor, Türkiye kalkınıyor. Yolda çiftçi kardeşlerimizi görür görmez durduk; hasbıhal ettik, sorun ve taleplerini dinledik. Yüce Rabbim tüm çiftçilerimizin hasadını bol, kazancını bereketli kılsın. Bu arada Eyyubiye ilçemiz sınırları içersinde yer alan Zahireciler Borsası Esnafını ve sonrasında Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir’i de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Devlet ve Hükümetimizin Dünyanın da hayranlıkla izlediği Coronavirüs sürecinin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Sayın İsa Kızıldemir’e bizde hükümetimiz adına teşekkürlerimizi sunduk.”

Eyyüp Peygamber Camiinde Cuma namazı

Cuma namazını Eyyübiye ilçemizde Eyyüp Peygamber Camiinde kılan TBMM İdare Amiri Doç.Dr. Halil Özcan Cuma Namazı sonrası camii cemaatiyle sohbet etti ve “Yüce Rabbim camilerimizi cemaatsiz bırakmasın inşallah. Urfa’mızın birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini daim etsin” diyerek oradan ayrıldı.

Sağlık çalışanlarına teşekkür

TBMM İdare Amiri Doç.Dr. Halil Özcan, daha sonra Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Emre Erkuş’u ziyaret ederek, Covid19 başta olmak üzere sağlık alanındaki çalışmalarla alakalı durum değerlendirmesi yaptıkladırı, bu vesile ile Covid19 sürecinde özverili mücadelesiyle gönüllere taht kuran kahraman sağlık çalışanlarımızı muhabbetle selamladığını belirterek, “Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” diyerek teşekkür etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
A demir
A demir - 4 yıl Önce

Sosyal medyada da eleştirdiğiniz zamanda hemen engelliyor

SIRADAKİ HABER

banner195