Title of a News Article

Milletvekili Özcan uyardı!

.

Milletvekili Özcan uyardı!
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr.Halil Özcan, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Ceylanpınar İlçesinde sandık müşahitlerine seslenen Özcan, oylara sahip çıkılması uyarısında bulundu. 

Harran, Akçakale ve Eyyübiye merkez ve kırsalında yapmış olduğu seçim çalışmalarının yanı sıra fırsat buldukça da diğer ilçeleri de ihmal etmeyen Özcan Ceylanpınar ilçesinde düzenlenen sandık müşahitleri toplantısına katılarak burada bulunan sandık müşahitlerine 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.

Ceylanpınar Cumhuriyet Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen AK Parti Ceylanpınar Sandık Müşahitleri toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan'ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı Hasan Çiçekçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban ve çok sayıda sandık müşahidi ve AK Partili katıldı.

Toplantıda ayrıca AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Hasan Çiçekçi de sandık müşahitlerinden gelen soruları cevapladı.

 

Sandıklara sahip çıkmanın neden önemli olduğunu belirten AK Vekil Dr. Halil Özcan, “Bizler sahada tek tek vatandaşlara ulaşarak hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Ancak sandığa sahip çıkılmadığı zaman bizim de emeklerimiz maalesef boşa gidiyor. Bir oy, iki oy deyip geçmeyin. Bizim bir sloganımız var; ‘bir oy bin oyunu bozar’. Bütün oyunlar öncelikle bizim ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar. Cumhurbaşkanımızın üzerinde oynanan oyunlar ve Ortadoğu’da İslam âlemi üzerinde oynanan oyunlar var” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195