Title of a News Article

Milletvekili Yılmaztekin Meclis'te konuştu...

.

Milletvekili Yılmaztekin Meclis'te konuştu...
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, TBMM’de söz alarak, Halep’teki olaylarla ilgili konuştu. Allah’ın Halep’in intikamını alacağını vurgulayan Milletvekili Yılmaztekin, “Dünya buna hazır olsun. Halep’te ki çocuklar artık Allah’ındır ve onlar Allah katındadırlar” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, TBMM’de yaptığı konuşmasına; İstanbul’da meydana gelen saldırıyı lanetleyerek başlarken, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Türkiye Çok önemli ve hayati bir süreçten geçtiğini vurgulayan Yılmaztekin, “Türkiye’nin her zaman ve her şeye sorgusuz ve sualsiz itaat etmesine alışkın vahşi batı bize son dönemlerde bu yüzden şiddetli şekilde saldırıyor. Milli duruş ve refleksiyle hem kendi özüne dönen hem de kendisine umut bağlamış geniş coğrafyalara umut olan Türkiye, her gün daha da güçlenerek tarih sahnesinde hak ettiği yere doğru yol almaktadır. Ben Şanlıurfalı bir Arap olarak ve aynı zamanda kadim Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir vatandaşı ve bu şerefli milletin bir ferdi olarak, bu mücadelenin neferi olmaktan gurur duyuyorum. Bu şerefli mücadelemi her yerde sürdüreceğime ahd ettim, yemin ettim” dedi.

Yılmaztekin, geçmiş yıllarda ülkemizde hükümeti yıkmaya yönelik yapılan olaylara da değinerek, şunları kaydetti;

“Milletin partisinin iktidara geldiği günden beri çeşitli darbe girişimleri, e-muhtıralar, parti kapatma davaları, Gezi zırvaları, 17-25 Aralık yargı darbesi girişimi, 6-7 Ekim hain girişimiyle şiddetini arttıran, son olarak 15 Temmuz İşgal girişimi ile taçlandırılmak istenilen ülkemizin kuşatılması girişimi, son dönemde ekonomik temelli olarak sürdürülmeye çalışılmaktadır.

Türk halkı akın akın döviz bozdurup ekonomisine katkı sunmaya çalışırken piyasadan dolarlarını çekenleri, Türkiye’nin menfaatine olmayan her türlü icraat içerisine girenleri görüyor ve takip ediyoruz

Darbeden 3-4 gün sonra kredi notumuzu düşürenleri, Türkiye’yi ‘yatırım yapılması tehlikeli ülke’ statüsüne geçirenleri not aldığımız gibi, bu kötü niyetli söylemlerin arkasına sığınarak ülkenin beka mücadelesini ucuz siyasi emellerine kurban verenleri de, Türkiye düşmanlarının ağzıyla siyaset güdenleri de, not aldık almaya da devam ediyoruz.

Türkiye bugün artık geri dönülemez bir muassır, yeniden yapılanma dönemine girmiştir. Çağa uygun bu yeniden yapılanma dönemi Türk halkının bizzat kendi iradesiyle tesis edilecek ve meşruiyetini doğrudan milletimizden alacaktır.

Başkanlık, partili cumhurbaşkanlığı veya adına ne derseniz deyin bu sistemin hayata geçirilmesiyle ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmelere ayak uyduran geride kalmayan bir Türkiye’nin, yeniden tarih sahnesine çıkışına şahitlik edeceğiz. Biz her türlü önlemi almakla birlikte sömürgecilerin, onların uşaklarının ve onlara sırtını dayamış gayri milli odakların karalama kampanyalarına, itibarsızlaştırma çabalarına, demokrasiden uzak söylemlerine hiç kulak asmayacak, onların tüm sistemi kilitlemeye yönelik gösterdikleri çabayı kararlılığımızın ardında bırakacak, ve onları tarihte; ileride okunmasından bile imtina edilecek bir zillete terk edeceğiz

Bunu büyük ve güçlü Türkiye için, büyük ve güçlü Türkiye’ye umudunu bağlamış nice mazlumlar için yapacağız, yapmak zorundayız.

Halep’te yaşananlar hepimizin malumudur. Bir televizyon kanalında; oradaki yerli halka terörist, oradaki işgalcilere ise kurtarıcı diyen ahlaksızlar da, hepimizin malumudur.

Bugün Halep’te 6 kilometre kareye sıkışan yüz binlerce insanı Türkiye’den başka hiçbir ülke dert etmemektedir. Ne o sırtımızı dayamamız istenilen; anlata anlata bitirilemeyen modern batı demokrasisi, ne de o batı demokrasisinin insan hakları beyannamaleri Halep’i görmeye, Halep’ten yükselen çığlığı dinlemeye yetecek kadar kadim ve üstün değildir.

Üstün olan bu ülkenin medeniyeti ve bu Gazi Mecliste temsil edilen milletin değerleridir. Öyle ya da böyle galip gelecek olan da tam olarak bu değerlerdir bu medeniyettir.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; Rabbim Halep’in intikamını alacaktır. Dünya buna hazır olsun. Halep’te ki çocuklar artık Allah’ındır ve onlar Allah katındadırlar. Fakat; bu çocukların gözyaşları ve kanları dünyayı yakacak ama dünya bunun farkında değil. Allah (C.C) Halep’in intikamını alırken herkes hassasiyetine göre nasibini alacak. Yalnızca; Halep’teki, Arakan’daki, Afrika’daki, çocuklar kurtulacak. Ve de diyorum ki, Ey insanlık, bizler kaybettik, çocuklar kazandı. Allah nezdinde çocuklar kazanacak ve bizler kaybedeceğiz.”

 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195