Title of a News Article

Mirkelam iddialı!

Mirkelam iddialı!
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Mahmut Mirkelam, hedefinin Şanlıurfa’ya en iyi hizmeti yapmak olduğunu söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı ve aynı zamanda Birecik’in eski Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, 7 Haziran’a yapılacak genel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerek AK Parti’nin ilçe teşkilatları gerekse de esnafları ziyaret ederek destek isteyen Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, Şanlıurfa için en iyisi ne ise onu savunmak, onu gerçekleştirmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuştuğunu anımsatan Mirkelam, “Büyükşehir kanunuyla Şanlıurfa bir bütün halinde yönetilmeye başlandı. Bilgim ve tecrübemle Şanlıurfa’mıza  katkı sunmak istiyorum. GAP’ın başkenti olarak adlandırılan Şanlıurfa, son yıllarda büyük gelişim gösterdi. Bu gelişimde tecrübelerimi kullanarak Şanlıurfamız için en iyisi ne ise onu savunmak, onu gerçekleştirmek istiyorum. Gönülde her ne var ise şehir olarak görünür. Hedefimiz bellidir. Halkımızla birlikte Şanlıurfamızın sorunlarını Ankara’ya, parlamentoya çözüm bulabilme noktasında taşımak ve çözmektir. Şanlıurfa’nın her anlamda olumlu tanıtımını yapmak ve uluslararası platformlara taşımak için hiç kuşkusuz sabır ve sorumluluk ister. Bu hedeflerim doğrultusunda 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekilliğine talipliyim” dedi.

Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, AK Parti’nin 2023 hedeflerinin milletin hedefi olduğunu ifade ederek, “Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti’ye büyük bir teveccüh var. Partimizin, Şanlıurfamızın en iyi temsil edecek adayları belirleyeceğinden hiçbir şüphem yok. Şehrimizin kalkınmasına yardımcı olacak adımlara katkıda bulunacağız. Barış sürecine katkı sağlayacağız. Uzun vadeli hedeflerin büyük liderler ve büyük düşüncelerle gerçekleşeceğini biliyoruz. AK Parti tarafından ortaya konan Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve AK Parti’nin tecrübeli kadrolarıyla ulaşılacağına inanıyorum. Ben de bu hedefler doğrultusunda çalışacağım” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195