Title of a News Article

Mirkelam: Sorunları bir bir aşacağız

.

 Mirkelam: Sorunları bir bir aşacağız
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, 1 Kasım’da sandıktan çıkacak güçlü bir AK Parti iktidarı ile tüm sorunları bir bir aşacaklarını söyledi.

Birecik eski Belediye Başkanı da olan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, 7 Haziran seçimlerinde de aday adayı olduğunu hatırlatarak, “Geçen seçimde nasip kıtmet olmadı, listeye giremedim. İnşallah bu dönem görev verildiği takdirde memleketime ve ülkemize hizmet edebilmek için çalışacağım” dedi.

7 Haziran seçimlerinden önce bir takım güçlerin AK Partinin tek başına iktidarını engellediğini vurgulayan Mirkelam, “Hatta seçim sonrası bunlar muhalefeti de dizayn ederek ülkede koalisyon kurulmasını da engellediler. Sayın Cumhurbaşkanımız bu oyunu görerek bunlara fazla at oynatma müsaadesini göstermedi ve anayasal yetkisini de kullanarak önümüzde ki 1 Kasım’da seçimlerin tekrarının yapılmasını istedi. Umarım bizlere kendi iç dünyamızda yeni seçim sürecimizi en iyi şekilde değerlendirerek önümüzde ki planımızı, programımızı, çalışmalarımızı ona göre yaparız. Bizim beklentimiz; 1 Kasım’da Şanlıurfa özelinde AK Parti olarak sandıkların patlarcasına oy beklentisi ve bunun Türkiye geneline yaygınlaşarak seçimlerden güçlü bir AK Parti iktidarının çıkmasıdır. İçinde bulunduğumuz iç ve dış problemlerin, ekonomik problemlerin ve özellikle terörle mücadelemizin güçlü bir AK Parti iktidarıyla önlenebileceği ve bunların üstesinden gelebileceğini bu millete göstermiş oluruz. Ak Parti’nin 1 Kasım’da güçlü bir şekilde sandıktan çıkabilmesi için yoğun çaba göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195