Title of a News Article

Mirkelam: Yeni Türkiye için varım

.

Mirkelam: Yeni Türkiye için varım
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam: “Yeni bir Türkiye kuruluyor, Yeni Türkiye’ye yeni kadrolar gerekiyor, işte bunu düşünerek AK Partiye oy vermeliyiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Mahmut Mirkelam, pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi partinin ana kademe ve  ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.  İlçe Belediye Başkanları ve parti başkanları ile görüşmelerini tamamlayan Mahmut Mirkelam, önemli açıklamalarda bulundu.  Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi çağrıda bulunan Mirkelam 'Yeni bir Türkiye kuruluyor, Yeni Türkiye’ye yeni oyuncular gerekiyor, işte bunu düşünerek oy vermelisiniz. Yeni Türkiye’ye Ankara'ya göndereceğiniz milletvekillerini buna göre seçmelisiniz. Bu sefer dostlarınızın, arkadaşlarınızın söylediklerine değil, Yeni Türkiye, yeni Şanlıurfa'yı, yeni hayalleri düşünerek oy vermelisiniz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İŞ Adamı ve Siyasetçi Mahmut Mirkelam konuşmasında şunları kaydetti:

"Kutlu bir sevda yolculuğuna adım atacağımız bu anlamlı günde bizleri bir araya getiren Rabbimize şükürler olsun. İnsan yaşamının kalitesini yükseltmek ve siyasetin gayesi insana hizmettir. Bize düşen, yaratılanların en şereflisi olan insana hizmet etmektir. Siyaset hizmet üretirse, sorunları çözerse, halkın iradesi meclise yansırsa bir anlam taşır. Çalışmalarımızın temelini, insana hizmet oluşturuyor. Çünkü insana hizmet Hakka hizmettir. Ülke olarak büyümek ve kalkınmak herkesin katkısıyla çabasıyla olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yeni Türkiye  çağ atlatacaktır. Bizler bu ülkenin fertleri olarak biriz, beraberiz, kardeşiz. Türkiye’nin demokrasi standardının ve Şanlıurfa'nın refahının yükselmesi için çalışmak zorundayız. Toplumsal dayanışmaya, birliğe, uzlaşmaya ihtiyacımız var. Bunun içinde AK Parti teşkilatları, Büyükşehir,ilçe belediyelerimiz ve milletvekillerimizle birlikte olmalıyız, birlik olmalıyız, diri olmalıyız.. Bu uzun  ve kutsal yolun başlangıcında Urfalı hemşerilerimin şahsında tüm Türkiye’nin destek ve gücünü yanımda hissediyorum. " şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195