Title of a News Article

Miting değil büro açılışı

Ak Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Adayı İlhami Günbeği’nin seçim bürosu’nun açılışı adeta gövde gösterisine dönüştü

Miting değil büro açılışı
banner206

Yakubiye Mahallesinde gerçekleşen Günbeği’nin Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Zeynep Karahan Uslu, Abdülkerim Gök, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç partililerin ve halkın yoğun ilgisiyle gövde gösterisine dönüştü.

Yakubiye Mahallesindeki seçim Bürosunun alanlarını hınca hınç dolduran Eyyübiye’liler, ellerinde bayraklarla Bakan Faruk Çelik’i, Milletvekillerini ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci’yi havai fişek ve sloganlarla karşıladılar. Belediye Meclis Üyesi İlhami Günbeği’nin Seçim İrtibat Bürosu Açılışı şölen havasında gerçekleşti.

 AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Günbeği’nin Seçim İrtibat Bürosunun hayırlı olmasını diledi. Yakubiye Mahallesinde trafik sorununa değinen Ekinci, Trafik sorunu projesinin yakın bir zaman da başlayacağını müjdeledi. Proje kitapçıklarının bu günlerde ellerinde olacağını belirten Ekinci, beni heyecanlandıran projeleri hep beraber inceleyeceğiz. İnanıyorum ki, sizler de heyecanlanacaksınız. Bizim yarışımız hizmet yarışı. Bizim yarışımız, Eyyübiye’de her gönüle girmiş, gönüllerde yer etmiş. Bunun için mücadele edeceğiz inşallah. Eyyübiye ilçemizde her gönülde hoş bir seda bırakma çabasından başka bir beklentimiz yok. Bizim Siyaset deyince aklımıza gelen, anladığımız şey halkımıza hizmettir” diyerek, sadece seçim zamanları değil her zaman halkla iç içe olduklarını söyledi. Ekinci, ‘’Çünkü biz halkımızı dinliyoruz. Biz ailenin bir ferdiyiz. Ailenin derdi bizim derdimizdir” dedi.

Ekinci, ‘’Son günlerde ki olayları hedef alarak, “istedikleri kadar paralel devlet kursunlar, istedikleri kadar sızsınlar, bizim vücudumuz güçlü bünyemiz sağlam. Halkımız artık uyandı, bu oyunlara gelmiyor. Bu bir kalkınma, medeniyet yürüyüşüdür. Bu yürüyüşü Allah’tan başka hiç kimse durduramaz. Durduramayacaklar” diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise, ‘’Şanlıurfa’nın sorunlarını bilmek ve çözmek öyle kolay iş değildir. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Laf üretmek kolay ama iş yapmak, sorun çözmek kolay, çok konuşanlar gördük bizler Şanlıurfa’da Abide Kavşağı yapılmamış, Topçumeydanı yapılmamış, Siverek yolu bitmemiş, Bozova – Halfeti yolubitmemiş, Akçakale yolu bitmemiş, Viranşehir yolu bitmemiş,  Hastaneler yapılmamış. Ama şimdi Eyyübiye Hastanesi, Viranşehir Hastanesi, Siverek Hastanesi, Yollar hepsi yapılıyor Allah’a şükür. Şanlıurfa’da Haliliye ve Eyyübiye tek ilçe idi. Belediye deyince de bu iki ilçe akla geliyordu. İki ilçe değildi hepsi Şanlıurfa’nın merkeziydi. Yönetiminin ne kadar zor olduğunu gördük. O halde buraya bir neşter atılması gerekiyordu. Ayrıca Şanlıurfa’nın nüfusunun yarısı %50’sı köylerde oturuyor. Tarımda uğraşıyor, Kırsalda oturuyor. Türkiye’nin hiçbir şehrinde böyle bir şey yok.’’ Dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Eyyübiye İlçe Belediye Meclis Üyesi İlhami Günbeği’nin seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesi alkış ve tezahüratlar eşliğinde kesildi.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195