Title of a News Article

Miting gibi açılış...

.

 MHP Milletvekili adayı Halit Yıldız'ın seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü. Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi partilerde ki hareketlilik devam ediyor. Şanlıurfa'da siyasi atmosferde en çok ilgi gören parti MHP olduğu gözlemleniyor.
MHP her gün bir seçim bürosunun açılışını gerçekleştirirken bu açılışlar miting gibi kalabalık kitlelerle oluyor. MHP Milletvekili adayı Halit Yıldız seçim bürosunun açılışını yaptı. MHP Şanlıurfa Milletvekili adayları İbrahim Özyavuz, Çağlar Yılmaz, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, SİM Başkanı Mehmet İnat, diğer Milletvekili adayları ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Milletvekili adayı Yıldız, seçimlerden zaferle çıkacak olan partinin MHP olduğunu söyledi.

TELEFONU KAPALI VEKIL OLMAYACAĞIZ

Miting açılışında konuşan MHP MKYK üyesi İbrahim Özyavuz seçimlerden zaferle  çıkacaklarını ifade ederek şöyle konuştu " Sayın genel başkanımızın çağrısıyla ülkemiz 24 Hazirana çok hızlı bir şekilde gidiyor ve 24 haziran Türkiye cumhuriyeti devletinin önün açılması buradan bütün dünyaya çok güçlü bir mesaj vermesi için de dönüm noktasındayız. Bu seçim çok önemli bir seçim bu seçim Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en önemli seçim olacaktır ve bunun sebebi bildiğiniz gibi 15 Temmuz FETÖ kalkışmasıyla yeniden darbelere kapı açılması istenildi, darbe kapısı aralandı fakat Allaha çok şükür ki  Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türkiye milleti kenetlenmesi ile birlikte bu FETÖ darbesi son bulundu.
Biz 24 Haziran akşamı Urfa’dan da milletvekilleri göndermeniz için sizlerden oy talep etmek için karşınızdayız ve desteklerinizi istiyoruz. Çünkü bu biraz da bizim hakkımızdır diye düşünüyorum bu milletin bekası için. 49 yıldır bu bekanın bekası ve bu bölünmez milletin parçalanmaması için mücadele ediyoruz.  Bizim başka derdimiz yok. Biz bu dünyaya ülkücüler olarak mizah kurmaya geldik. İnşallah meclise gidersek Şanlıurfalıları en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz.  Şanlıurfa Türkiye’nin turizmde ve tarımda en önemli kentlerinden birisidir. Şanlıurfa’daki turizm, kültür turizm açısından çok önemlidir fakat maalesef Şanlıurfa gerektiği gibi kalkınamamakta Şanlıurfa gerektiği gibi dışarıya tanıtılmamaktadır. Yanı sıra tarım politikalarının aksaması özellikle çiftçi kardeşlerimizin mücadele etmesi ve hepsinden önemlisi elektrik sorunun devam etmesinden dolayı bu noktadan bu tür çözümlerin yeniden sağlığa kavuşması için bunları sürekli mecliste gündeme getireceğim. 14 tane kardeşimizle beraber size vereceğimiz Milliyetçi Hareket Partisi sözü var, biz hiçbir zaman telefonlarımızı vatandaşlarımızın yüzüne kapatmayacağız, biz Urfa’dan kalkıp Ankara’ya gelen vatandaşlarımızı işlerini çözmeden göndermeyeceğiz onları meclis kapısında kuyrukta bekletmeyeceğiz ben ve arkadaşlarım adına söz veriyorum."

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195