Title of a News Article

Mitinge dönüşen buluşma...

Mitinge dönüşen buluşma...
banner206
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Seyit Eyyüpoğlu ve Hamide Sürücü,  Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve AK Parti Haliliye ilçe başkanı Mehmet Canpolat Haliliye ilçesine bağlı İkiağız Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Beraberindekilerle İkiağız Mahallesi’ne giden Nebati, yoğun ilgiyle karşılandı. Buluşma, yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüştü.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Seyit Eyyüpoğlu mahalle mitinginde yaptığı konuşmada şunlara değindi; Listemizin başında Genel Başkan yardımcımız Başbakanımızın arkadaşı, Cumhur Başkanımızın arkadaşı başımızda onun önderliğin de çok güzel hizmetler sizlere sunarız getiririz. Bu hemşerimiz kimdir onu da tanıttırayım size Nureddin Nebati Şanlıurfalıdır sizin parçanızdır. Dedi. 

AK Parti genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, İkiağız Mahallesi2nde yaptığı konuşmasında muhalefeti eleştirerek, “Şu Kürt kardeşlerimize üzülüyorum” dedi.

Sıcağa rağmen toplanan kalabalığa seçim otobüsünden hitap eden Nebati, AK Parti iktidarların icraatlarını anlattı. Nebati, “Utanmadan Diyanet İşleri Başkanlığı’na dil uzatıyorlar. Yahu sen ne zamandan beri bizim diyanetimize dinimize karışmaya başladın. O eskidendi eskiden. Şimdi AK Parti var, AK Parti. Şu Kürt kardeşlerimize üzülüyorum. Ne hale düşürdüler Kürt kardeşlerimizi. Ne Kürdü, Ne Türk’ü, ne Arap’ı Kudüs’ü Yahudi başkenti olarak kabul eder mi? Kudüs İslam’ın başkenti” dedi.

“Onlar Konuşur AK Parti yapar” tezahüratları üzerine ise Nebati, “Evet onlar konuşur. Ama onlar doğru konuşmazlar. Onlar millete savaş açarlar. Onlar, milletin başörtüsünü kaldırmaya kalktılar, ikna odalarında. Onlar İmam hatipleri kapattılar, onlar ezanı Türkçeleştirdiler” diye konuştu. Muhalefetin vaatlerini de eleştiren Nebati, “Mazotu bedava yapacakmışlar, nasıl yapacaksın? Kimin malını kime veriyorsun. Yalanla dolanla olur mu bu iş. Biz yalan konuşmayız. Bizim gözümüz güzeli görür, kulağımız da doğruyu duyar inşallah” dedi.

Nebati, elektrik problemini de geçici olarak çözdüklerini ve sorunu kalıcı olarak da çözeceklerinin sözünü de verdi. Nebati, şöyle konuştu;

  “Elektrik problemini kalıcı olarak da çözeceğiz herkes rahat edecek. Hiçbir çiftçinin emeğinin toprağa gömülmemesi lazım. Toprağa gömdürmeyeceğiz inşallah. Bu sorunun çözümünde adaletli davranacağız. Dağıtım şirketi de, kamu da, devlette, çiftçi de hakkını alacak. Bundan eminiz.”

 Çadırların kurulduğu bölgeyi de gezen Nebati, mahalleli ile sohbet etti. Mahalleli, Nebati’ye yoğun ilgi göstererek hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195