Title of a News Article

Nebati: İlelebet hizmetkar olacağız

 Nebati: İlelebet hizmetkar olacağız
banner206

Karaköprü İlçesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati adına seçim bürosu açıldı.  

İlçenin Şenevler mahallesindeki seçim bürosu açılışına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celallettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, AK Parti Karaköprü seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, seçim heyecanının yavaş yavaş artmaya başladığını söyledi.

Siyasetçinin en önemli ihtiyacının teşekkür olduğunu vurgulayan Nebati, teşkilat mensuplarının ve vatandaşların kendilerine büyük destek verdiğini ifade etti.

Nebati, Türkiye genelinde AK Parti seçmenlerinin yoğun bir şekilde teşkilatına destek verdiğini belirterek, "13 yıla yakın süredir hizmet eden biziz, laf üreten onlar, inşa eden biziz yıkan onlar, yeni temeller atan, binayı yapan, içini döşeyen ve her türlü ihtiyacı karşılayan biziz" dedi.

Nebati, partisinin ilelebet Türkiye'nin hizmetinde olacağını vurgulayarak, "İkinci yarı başlıyor, çünkü maç 3 Kasım'da başladı. Birinci yarıyı bitirdik, ikinci yarıyı da bitiriyoruz sonra büyük maça başlayacağız finalimiz yok ilelebet hizmetkar olacağız. Biz ikinci maça, 2023'te 25 bin dolar seviyesinde ulaşmış kişi başı gelir ve 500 milyar dolarlık ihracatıyla 2 trilyonluk milli gelire ulaşmış bir Türkiye ile ulaşacağız. 2023'te başlayacağımız ikinci maç, 2053'e kadar devam edecek 2053'te üçüncü maçımız, 2071'de dördüncü maçımız başlayacak. Bu maçlar inşallah biz ve bu millet var oldukça bu dava ile ilelebet olacak. Maçlar, bu millete hizmet etmeyi şiar edinenlerin galibiyetiyle hep neticelenecek. Bu galibiyetimizin tek sebebi Allah'a inanmak ve millete güvenmektir. Millete güveniyoruz, millet bize dua edip, oy veriyor. Biz millete güveniyoruz çünkü millete hizmet ediyoruz” diye konuştu.

Bu arada Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, seçim bürosu açılışından sonra partiye üye olanların ilk kayıt işlemlerini yaptı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195