Title of a News Article

Nebati: Söz bizim sözümüzdür

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından özel bir mekanda merkez ilçe muhtarlarıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Nureddin Nebati, “ Bakanımız Faruk Çelik’in altına imza attığı her taahhüt bizim taahhüdümüzdür, söz verdiği her söz bizim sözümüzdür.” Dedi.

Nebati; “4 yılda Şanlıurfa’da bir çok sorun hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuldu. Yeni dönemde birlikte Ak Parti’nin 3 dönem kuralına takılan Sayın Bakanımız Faruk Çelik, 7 Haziran’dan sonra fahri hemşerimiz olacaktır. Yeni dönemde 7 Haziran’da 12-0’ı hedefleyen bir amaç ve bu doğrultudaki bir sonuçla biz Ankara’ya gideceğiz. Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in altına imza attığı her taahhüt bizim taahhüdümüzdür, söz verdiği her söz bizim sözümüzdür.

Biz 12 tane milletvekili, Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer belediye başkanlarımızla birlikte sizlere çalışmaya dair söz verdik ve sözümü yerine getireceğiz. Biz sizinle beraber sorunların tartışıldığı aynı platforma çözüm yolunda gayret edeceğiz, temel problemlerden biri elektrikse öbür problemlerden biri köylerimize yerleşim yerlerine yol hizmeti dün büyükşehir belediye başkanımızla beraber 210 aracımızın açılışı yaptık. 13 ilçemizde belediyelerimizin araçları çalışmalarını yapacaklar. Gerek stabilize, gerek asfalt, gerek beton konusunda her türlü çalışmayı yerine getirmiş olacaklar.

Yeni dönemde bitmiş ve yarım kalmış bütün işlerim bir numaralı takipçisi olduğumuzu ve aynı şekilde burada bu yapılması konusunda Sayın Bakanımızı ağırlayacağız ve beraber köylere gideceğiz, beraber muhtarlarla toplantı yapacağız ve türlü sorunun çözümünde inşallah sizlerin emrinde olacağız.” Şeklinde konuştu. Bu arada toplantıya Ak Parti il  başkanı Zeynel abidin beyazgul sanlıurfa milletvekili adayları, belediye başkanları ve muhtarlar ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik katıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195