Title of a News Article

Nebati, tarihi çarşıları gezdi

Nebati, tarihi çarşıları gezdi
banner206
Şanlıurfa'da bugün AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım programı sonrası esnaf gezileri için bölgelere dağılan AK Parti milletvekili adayları, seçim çalışmalarına ara vermeden başladı.

AK Parti Şanlıurfa 1. sıra Milletvekili adayı olan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapan Şanlıurfalı Nurettin Nebati, aday tanıtım toplantısı sonrası Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte tarihi Balıklıgöl'ü gezdi, esnaf ziyaretinde bulundu. Yurdun çeşitli bölgelerinden Balıklıgöl'ü ziyarete gelen insanlarla birebir diyaloga geçen Nebati, karanfil dağıtmayı da ihmal etmedi. Eşli ve çocuklu ailelerle yakından sohbet eden Nebati'ye Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, ve bazı partililer eşlik etti. 

Tarihi Balıklıgöl ziyareti esnasında Dergah camisinde ikindi namazını da kılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nurettin Nebati, daha sonra çarşı esnafını ziyaret etti. Yine burada Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci kendilerini yalnız bırakmadığı görüldü. 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195