Title of a News Article

Nebati: Urfa’da muhalefetin sesi çıkmıyor

 Nebati: Urfa’da muhalefetin sesi çıkmıyor
banner206

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, “Şanlıurfa’da muhalefet sindi, sesi çıkmıyor. Çünkü diyorlar ki; 12 milletvekili adayıyla tozu dumana kattılar. Bunlar 12-0 yapacaklar, biz köşemize çekilelim” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları bugün Hilvan İlçesine çıkarma yaptı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin güvenç ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ' ın   eşlik ettiği adaylar, Hilvan’da coşkulu bir şekilde karşılandı.

Hilvan’da toplanan kalabalığa seslenen Nureddin Nebati, Şanlıurfa’nın ilçelerinde çok güzel şekilde karşılandıklarını belirterek, “Muhalefet sindi, sesi çıkmıyor. Çünkü diyorlar ki; 12 milletvekili adayıyla tozu dumana kattılar. Bunlar 12-0 yapacaklar, biz köşemize çekilelim diyorlar. Her gittiğimiz yerde yüzlerce, binlerce arkadaşımız bizi karşılıyor. 13 yıldır yaptığımız hizmetlerden dolayı sizlerin karşınıza yüzümüz ak, alnımız ak olarak çıkıyoruz. 7 Haziran’dan sonra yepyeni bir kalkınma süreci başlayacak. Bu süreç 2023’e de, 2053’e de, 2071’e kadar devam edecek. Çünkü biz güçlüyüz, biz kuvvetliyiz” dedi. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez de, 4 yıl boyunca Hilvan’a yapılan yatırımlardan bahsederek, “Başta sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Hem tarımsal sulama hem de karayolları sorununu çözdüler. İnşallah bundan sonra da bu hizmetleri alacağız.7 Haziran seçimlerinde Hilvan’da AK Parti’ye çok büyük destek vereceğiz” diye ifade etti.

 

Gülpınar; Hilvan halkı gereğini yapacak

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı M. Kasım Gülpınar ise, yaptığı konuşmada,

“Sizler bizden ricacı oldunuz, bizlerde yukarıya ricacı olduk” diyerek, şunları kaydetti;

“Onların desteği ile en önemli sorunumuz olan Karayolları sorunu kanunla çözümlendi. Bütün Hilvan halkına hayırlı olsun. 200 Bin dönümlük 2014-2018 GAP Eylem Planına Siverek-Hilvan Sulama Projesi de dahil edildi. Bu proje tamamlandığında Hilvan’a katkımız olmuş olacak.

Hilvan halkı akıllıdır, Hilvan halkı neyi nasıl yapacağını çok iyi bilir. İnşallah 7 Haziran’da da Hilvan halkı gereğini yapacaktır. İnşallah Allah’ın izniyle iktidar bizde devam edecek, belediye 4 yıl bizde devam edecek, büyükşehir belediyesi bizde. Bunlar hizmetin aracıdır. Hizmetin buraya gelmemesi için hiçbir neden yoktur. Devlet Hastanesi ve Gençlik Merkezi de bittiği zaman Hilvan’ın en önemi sorunları çözülmüş olacak.”

Milletvekili adayları daha sonra esnaf gezisine çıkarak vatandaşlarla bir araya geldiler. Adaylar, daha sonra Siverek İlçesine hareket ettiler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195