Title of a News Article

OSB bölgesini gezdiler

OSB bölgesini gezdiler
banner206

Şanlıurfa'da, OSB Bölgesini ziyaret eden Milletvekili Dr. Halil Özcan ve İl Başkanı Bahattin Yıldız sanayici iş adamlarının sorunlarını dinlediler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, dün Organize Sanayi Bölgesinde bir takım ziyaret ve temaslarda bulundular. 

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde Bölge Müdürlüğü ile başlayan temalarda, sanayici iş adamlarıyla sorunların masaya yatırıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. OSB Müdür vekili Osman Oktay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda başlıca sorunlar ve talepler dile getirildiği öğrenildi. 

AK Partili heyet daha sonra firma ziyaretlerinde bulundular. Transfomax Firmasına giden Vekil Özcan ve İl Başkanı Yıldız burada Transfomax Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda OSB Müteşebbis Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Korkut Polat ve babaları Reşit Polat ile birlikte çalışma sahasını gezerek çalışanlarla sohbet ettiler. Akabinde yönetim katında yine sanayicilerin sorunları konuşuldu.

Transfomax Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Korkut Polat Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, 'Bölgemizdeki sanayicilerimizin sorunlarını dinleyen ve sorunlarımızın takipçisi olacaklarını beyan eden milletvekilimiz @halilozcan63 ve ak parti il başkanımız @byildiz63’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz' dedi. 

Heyet akabinde birçok firmaya daha ziyarette bulunarak bölgeden ayrıldı. Ziyaret ve temaslar kapsamında İkiliye, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Varan ve İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özyavuz eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2021, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195