Title of a News Article

Özcan; Ayrım yapmıyoruz

.

Özcan; Ayrım yapmıyoruz
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan ayrıca burada muhtarlarla yapmış olduğu toplantıda Köylerin sorunlarını muhtarlardan tek tek dinleyerek sorunlarına çözüm önerileri konusunda gerekli yerlere bilgi verdi.

AK Partinin hizmet partisi ve kendilerinin de sorunların ve hizmetlerin takipçileri olduğunu belirten Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “Malumunuz olmak üzere 1 Kasım tarihinde genel seçim yapılacak. Bizlerde bu minvalde çalışmalarımızı gece gündüz demeden merkez ve kırsal ayrımı yapmadan son sürat bir şekilde devam ediyoruz. Bugün de Tek Tek Dağlarında bulunan dağ köylerimizi ziyaret ederek, buraya kadar yani Büyük Tokaç Köyüne kadar geldik ve burada bulunan civar mahalle Muhtarları ve Kanaat Önderleri ile bir araya geldik. Buraya daha önce de gelmiştik ve yine seçim çalışmalarımız kapsamında tekrar gelerek muhtarlarımızı dinledik ve bazı sorunlarının olduğunu gördük. İnşallah bu sorunlarını en kısa zamanda çözerek bu sorunlarını ortadan kaldıracağız. Ayrıca Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadığımızı ve terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu belirterek, bu menfur saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabırlar dilerken yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan'ın Tek Tek Dağları seçim gezisine Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sait Ardan, Aziz Aslan, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban ve bazı partililer katıldı.

Toplantı sonrasında Muhtarlar ve bölge kanaat önderleri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan'a tam destek vereceklerini açıkladılar.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195