Title of a News Article

Özcan: Bu başarı milletindir

.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, dün düzenlenen ve sandıktan evet çıkan referandumu değerlendirerek, “Bu başarı milletin başarısıdır, bu başarı Sayın Cumhurbaşkanımızın başarısıdır” dedi.

 

UĞUR BUDAK

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Öğretmenevi’nde düzenlediği basın toplantısında, dün yapılan halk oylamasını değerlendirdi. Yeni anayasanın yüzde 51,4’lük oran ile kabul edildiğini belirten Özcan, “”Bugün 17 Nisan, yeni bir güne yeni bir Türkiye ile uyandık. Allah’a çok şükür Aziz milletimiz çok net bir şekilde evet vererek Türkiye’nin önünü açtı. Artık bu vesayet sistemi, darbeler sistemi Türkiye’de bitmiştir. Bu başarı milletin başarısıdır, bu başarı Sayın Cumhurbaşkanımızın başarısıdır, biz de dava arkadaşları olarak milletin yanında olduk ve Allah’a çok şükür 51 buçuğa yakın bir sonuçla anayasamız değişmiştir. Sivil bir anayasa, yeni bir sistemle tanışıyoruz, yükümüz daha ağır, işimiz çok zor olacak. Bu sistemle ilgili büyük beklentiler var. Bize umut bağlayan halka umut olmaya da devam edeceğiz. Şer güçleri de inşallah umutlarını kırmışlardır, bundan sonra teröre de daha ağırlık vereceğiz” dedi.

 

“Biz de Harran’la her zaman gurur duyuyoruz”

Milletvekili Özcan, Şanlıurfa’da çıkan yüzde 70,8 oranındaki ‘evet’ oylarına da dikkat çekerek, “Şanlıurfa’da daha rahat bir seçim geçirdik. Herkesin gönlü ‘evet’ten yana oldu. Şanlıurfamız Cumhurbaşkanımızı çok seviyor, cumhurbaşkanımız da Şanlıurfa’yı çok seviyor, bu sonuç da onun göstergesidir. Türkiye’de ilçeler arasında 1. Çıkan ilçe de Harran oldu. Artık Harran’ın bütün işlerinin bitirilmesi lazım, hak ediyor. Cumhurbaşkanımızın da gözü Harran’da olacak. Biz de Harran’la her zaman gurur duyuyoruz. Artık biz evet veya hayırcı ayrışımına girmeyeceğiz.2 Milyona yakın vatandaşımız bizim kardeşimizdir. Şanlıurfa’nın huzur kenti için hep birlikte çalışacağız. Hayır verenler de yakında sistemin güzel olduğunu göreceklerdir. İnşallah bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa için çalışacağız. Şanlıurfa’yı ihmal etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER