Title of a News Article

Özcan, Harran’a çıkarma yaptı

.

Özcan, Harran’a çıkarma yaptı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan seçim çalışmalarına devam ediyor. Özcan AK Parti’nin Harran’dan rekor oy alacağına inandığını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan Harran ilçesine bağlı kırsal mahallerde seöçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Özcan ve beraberindekiler Harran ilçesine bağlı bulunan ve Ceylanpınar ilçe sınırına kadar devam eden ziyaretlerine Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, , AK Parti Harran ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, Harran Belediye Meclis Üyesi Mustafa Şahin, Ahmet Boğa ve mahalle muhtarları eşlik etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ve beraberindekiler, başta Akkeçi,Tahılalan, Şehrince, Sütlüce, Bükdere, Küplüce, Sugeldi, Bulgurlu, Aşağıyakınyol, Yukarıyakınyol, Altılı, Koyunluca, Gözcü, Damlasu, Büyükyıldız, Küçükyıldız, Türkoğlu, Kaymaklı, Karatepe köylerini gezerek 1 Kasım’da yapılacak olan seçimler için destek istedi. 

Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Özcan, “Sayın Belediye Başkanlarımıza İlçe Başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve Teşkilatımıza Eyyübiye teşkilatımızdan da katılımlar vardı. Bugün yine Harran Akçakale kırsalını gezdik. Allah’a çok şükür İnsanlar bizden daha çok AK Partili gönül vermiş iyi bir hava var. Ben buradan ziyaret ettiğimiz bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum teveccühlerinden ve gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı.  Ova kararını vermiş inşallah rekor oy buradan çıkacak diye düşünüyorum hava da onu gösteriyor.  1 Kasım’da Urfa’ya mesaj Urfa’dan da Türkiye’ye mesaj vereceğiz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195