Title of a News Article

Özcan: Oyunları bozalım

.

Özcan: Oyunları bozalım
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Pazar günü yapılacak referandumda ‘evet’ oyu vererek Türkiye ve bölge için oynanan oyunları bozmak gerektiğini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, 16 Nisan Pazar günü yapılacak halk oylaması için Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle, ev ev gezerek referandum için destek isteyen Milletvekili Özcan, Türkiye için oynanan oyunların bozulması için seçimde ‘evet’ oyu verilmesini istedi.

Türkiye'nin mağdurun, mazlumun, İslam Dünyasının umudu olduğunu belirten Milletvekili Özcan,  “Bu yüzden dolayıdır ki 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum bizler için çok önemli. Bizler yek vücut olarak, Şanlıurfa'dan, Türkiye'den  dünyaya , batıya güç bir şekilde cevap vereceğiz” dedi.

Pazar günü yapılacak seçimin ülkemiz geleceği için yüzyıllarını etkileyecek bir halk oylaması olduğunu vurgulayan Özcan, “Herkes oyunu kullansın. Hiç kimsenin bu sorumluluktan kaçmamasını rica ediyorum. Batı bir olmuş hayır kampanyası yapıyorlar. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde İslam ümmetinin tekrar ayağa kalkacağından ürküyorlar, ürkecekler de kendilerini ilgilendirmediği halde maşalarını kullanıp 'Hayır' çıkması için mücadele ediyorlar. Bizler de batıya 16 Nisan'da gereken cevabı vereceğiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195