Title of a News Article

Özhaseki, Urfa'da CHP'ye çattı!

Özhaseki, Urfa'da CHP'ye çattı!
banner206

Ak Parti Yerel yönetimler Başkanlığınca Şanlıurfa'da 3 gün süren ' istişare ve değerlendirme' toplantısı sona erdi. Son gün oturumuna 5 Bakan yardımcısıda katıldı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa'da 3 gündür süren AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu. Özhaseki,"HAK-İŞ Federasyonundan ve MHP'li arkadaşlarımızdan aldığım netice şu büyük bir çoğunluğu CHP'den olmak üzere HDP'li belediyelerle birlikte 2 binden fazla insanın işine son verilmiş"dedi.

Özhaseki Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız ve BŞB Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

(DİYARBAKIR MERKEZ BAĞLAR AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU VE YARDIMCISI MUHAMMED AKAR, YEREL YÖNETİMLER GENEL BAŞKANI ÖZHASEKİ'YE BAĞLAR İLÇESİNE DAHA FAZLA DESTEK VERİLMESİNİ İSTEDİ)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Şanlıurfa'da üç gündür devam eden ve Bugün sona eren AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İstiyorlardı ki bu ülke zayıf düşsün, bu ülke parçalansın, bu ülke gerek kendi coğrafyasında dik duramasın gerek gönül coğrafyasına liderlik edemesin. Ülkemizin de güneyinde bir terör bölgesi oluşturma gayreti içerisindelerdir. Dost dediğimiz, müttefik dediğimiz, yıllarca beraber olduğumuz o ülkeler ne yazık ki bu terör örgütlerine destek vermeye devam ettiler. Bu son derece üzücü. Medeni dediğimiz ülkeler teröristlere kucak açtılar. Kendi içlerinde insaflı olan kendi yazarları, çizerleri, düşünürleri ve bazı siyasileri bile çıkıp Avrupa'ya ve Amerika'ya dönüp diyorlar ki 'terör örgütlerini besleyerek bir yere varamayız. Terör örgütlerine destek vererek bir başkasının huzurunu kaçırarak bizler burada rahat edemeyiz bunları başımıza bela ederiz, biz bütün bu unsurları yeniden gözden geçirelim' diye bu sorunları dillendirmeye başladılar. Çok şükür bizler ülke olarak buralarda devlet hükümet olarak kararlı bir şekilde asayiş sorununu hallettik, Allah'ın izniyle bir daha buralarda asayiş sorunu olmayacak. Arkasından vatandaşın şikayetçi olduğu yatırımların yapılması hususu ve özgürlüklerin geliştirilmesi hususu da hükümetimizin birinci önceliğiydi. Zaten son seçimlerde bölücü örgüte mensuba gözüken, onların siyasi ayağı olarak faaliyet gösteren belediyelerin neredeyse yarısını ellerindeki belediyeleri kaybettiler. Vatandaş dedi ki bölücü örgütü istemiyoruz gidin başımızdan biz devletin buradan olmasını, hizmetlerin gelmesini istiyoruz dediler. Şimdi o arkadaşlarımız yeni belediye başkanlarımızla biz içeride toplantılar yaptık oralarda neler yapılabilir diye tartıştık." dedi.

(AKÇAKALE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET YALÇINKAYA,İLÇEDE Kİ SURİYELİLER BAŞTA OLMAK ÜZERE BAZI SORUNLARI ÖZHASEKİYE AKTARDI)

Özhaseki, belediyeciliğin okulunun olmadığını söz konusu toplantıda da tecrübeli büyükşehir belediye başkanlarının tecrübelerini diğer belediye başkanlarıyla paylaştığını söyledi.

Özhaseki, kendisinin de 21 yıl belediye başkanlığı yaptığını anımsatarak, bir tek kişiyi bile partisinden dolayı işten çıkarmadığını ve bununla da iftihar ettiğini söyledi.

Şanlıurfa'da da bir belediyenin 19 işçinin işine son verdiğini aktaran Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Özhaseki, "Türkiye çapında, ne yazık ki CHP çıkıp her yerde büyükşehirlerimiz de dahil olmak üzere gerek Kılıçdaroğlu, gerekse de belediye başkan adayları 'siyasi görüşünden dolayı kimse dışlanmayacak, işten atılmayacak, ayrımcılık bizde yok' diye hala dünkü ifadesinde varken, aldığımız dünkü sonuçları söylüyorum. HAK-İŞ Federasyonundan ve MHP'li arkadaşlarımızdan aldığım netice şu büyük bir çoğunluğu CHP'den olmak üzere HDP'li belediyelerle birlikte 2 binden fazla insanın işine son verilmiş. Önce geldiklerinde insanları alıp biraz daha zor işe gönderiyolar, yani çöpe gitmek zor gelebilir ama gönderiyorlar, arkadaşlarımız gidip çalışmışlar. Biraz daha zor iş olsun diye belki de kanal hizmetlerine veriyorlar arkadaşlar gidip orada da çalışıyorlar, hiç kimse de çalışmamazlık yok. Ama bakıyorlarki insanlar ekmeğinin peşinde çalıştıkları halde işine pat diye son veriyorlar görülen lüzum üzerine. El insaf arkadaşlar günahtır ya. Hem çıkıp söz veriyorsunuz hem genel başkanınız ayrımcılık olmayacak diye bağırıyor dünkü ifadesinde bile ama yüzlerce insan işinden atılıyor işinden oluyor."şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2019, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195