Title of a News Article

Özyavuz çok ağır konuştu...

Seçimlere üç gün kala siyasi partilerde son mitingler yapılıyor. 
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, mahşeri bir kalabalığa hitap ettiği mitinginde, “İnananlar bizimle mi ?” sorusuna, hep bir ağızdan tezahuratlar arasında “Evet” yanıtı alınca, “31 Mart için Harran halkı kararını verdi, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Harran Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Başkan adayı Mehmet Özyavuz,  “Büyük Harran Mitinginde” vatandaşlara hitap etti. Mahşeri bir kalabalığın bir araya geldiği mitingde, sevenlerine “İnananlar Bizimle Mi ?” diye soran Başkan Özyavuz, “Evet” yanıtı alınca, seçim sonuçlarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
Demokrat Parti Harran Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz,  Harran Saatli Kule Meydanında gerçekleşen Büyük Harran Mitingind,  partililer ve meclis üyeleri ile binlerce vatandaşa seslendi.
 
Başkan Özyavuz; “Kıymetli Harranlılar, hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sizlerin varlığı bizler için çok önemlidir. Harran tarihini bilir, Harran geçmişini bilir, bu kutsal göreve bizleri siz getirdiniz, sizlerle birlikte koskoca 10 yılı geride bıraktık. Geçen bu 10 yılda Harran için gece gündüz çalıştık. Yeter mi ? tabi ki Harran için yetmez. Harran her şeyin en iyisine layıktır” dedi.
 
Başkan Özyavuz,  Harran için yaptıkları hizmeteleri bazı kişiler engellemeye çalışsa da, kendilerini mahkemeye vermeye çalışsa da doğru bildikleri yoldan asla dönmeyeceklerini belirterek, “Bizler Harran için hizmeti aşk bildik, aşk belledik” diye konuştu.
 
BİR DİKİLİ AĞAÇLARI BİLE YOK
Konuşması sık sık tezahuratlarla kesilen başkan Özyavuz, "Bunların belediyecilik kariyeri de karneleri de sıfır” diyerek, şöyle devam etti.
 
“Birilerinin bölgede bizim hakkımızda karalama kampanyaları başlattığını biliyoruz. İstedikleri karalama kampanyası başlatsınlar. Bunu yapan kişiler geçmişi kötü ve karanlık olan kişilerdir. Yıllarca bu tarihi Harran ilçesini yönettiler. Lakin 2009 yılında halk bizi seçip bu kutsal göreve getirdiğinde gördük ki; bunların eser olarak bir dikili taşları bile yok. Harran hak ettiği hizmeti bizim dönemimizde aldı çok şükür. İlçenin genelinde alt yapı, üst yapı, sosyal, kültürel, turizm sportif faaliyetler gibi hizmetlerin eksikliğini giderdik ve çok şükür Harran’ı yeniden inşa ettik. Tabi bu güzel hizmetleri sizin sayenizde değerli Harranlı hemşerilerimin desteğiyle ilçemize kazandırdık. “Her şey Harran İçin” parolasıyla çıktığımız bu kutsal yolda Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde size yeniden yanımızda göreceğimizden hiçbir kuşkumuz yok.”
 
SEVGİ SELİ
Mehmet Özyavuz miting alanını dolduran vatandaşların yoğun ilgilerinden oldukça memnun olduğunu dile getirerek; “Bugün gerçekleştirdiğimiz Büyük Harran mitingine gelerek bizlere destek veren tüm Harranlı kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Zafer inananlarındır İnşallah...” ifadelerini kullandı.
 
HARRAN KARARINI VERDİ
Toplanan mahşeri kalabalığa, “İnananlar bizimle mi ?” diye soran Başkan Özyavuz, hep bir ağızdan tezahuratlar arasında “Evet” yanıtı alınca, “31 Mart için Harran halkı kararını verdi, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Binlerce vatandaşın katılımıyla düzenlenen Büyük Harran Mitinginde, Demokrat Parti Harran Belediye meclis üyeleri adayları sahneye teker teker çağrılarak vatandaşlara tanıtıldı. Halka hitap eden meclis üyeleri bizim tek amacımız Harran’dır, Harran’a hizmet etmektir. Bizler Mehmet Özyavuz’la birlikteyiz” dediler.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195