Title of a News Article

Özyavuz endişeli!

.

Özyavuz endişeli!
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, 1 Kasım seçimlerinin çok sağlıklı bir seçim olmayacağını belirtti.

MHP Merkez Yönetim Kuru Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, 1 Kasım seçimlerinde TBMM’ye gidebilmek için yoğun çalışma yürütüyor. 7 Haziran seçimlerinde yaklaşık 45 Bin oy almasına rağmen Meclise gidemeyen Özyavuz, önümüzdeki seçimlerde oy çıtasını yükseltmek için ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek destek istiyor.

Özyavuz, yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin çok sağlıklı bir seçim olmayacağını belirterek, “

Silahların ve ölümlerin gölgesinde Türkiye bir seçime zorlanıyor. Vatandaşlar yine düzgün istikrarlı bir karar veremeyecek. Çünkü gerginlik ve şiddet en üst noktada, Ak Partinin bir hesabı var burada özellikle Doğu’da, insanları bezdirip belki sandığa getirmeyiz, katılımı düşük tutarız ve biz tek başımıza geliriz düşüncesi ile hareket ediyorlar ama dört partili sistemde gelmeleri mümkün değil. Burada çözüm Doğu’da da, Batıda da, Akdeniz’de de, Karadeniz’de de, Türkiye’yi ve Türk insanının tamamını kucaklayacak bir şemsiye altına alacak tek siyasi parti ve söylemleri ile tek istikrarlı parti Milliyetçi Hareket Partisidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195