Title of a News Article

Parti kurduğuna dair belgeleri ortaya çıkmıştı

Parti kurduğuna dair belgeleri ortaya çıkmıştı
banner206

2023 seçimlerine geri sayım başladı. Eski Başbakan Tansu Çiller'in her ne kadar parti kurmuyorum ifadeleriyle gündeme gelse de, geçtiğimiz hafta parti oluşumlarıyla ilgili belgeleri ortaya çıkmıştı. 

Başkent Ankara'da siyasi partiler arasında 2023'te yapılması planlanan seçimler için ittifak görüşmeleri başlarken eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in yeniden parti kuracağı iddiaları kamuoyunun yine gündemine oturdu. Yaptığı son açıklamasıyla yine akıllarda soru işareti bırakan Çiller, istemem ama yan cebime koy dercesine açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE'YE  KAZANDIRILMALI

Yeni Şafak'tan Tayfun Özdemir'e konuşan Tansu Çiller, toplumu kucaklayan bir merkez sağ oluşumunu düşündüğünü belirterek parti kuracağı yönündeki iddialara; "Şu an öyle bir karar içerisinde değilim ama yaptığım bir tespit var. Toplum bölünmüş durumda. Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

"BU PARTİ KURACAĞIM ANLAMINA GELMİYOR"

Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum. Bu, parti kuracağım anlamına gelmiyor ama bunu tespit etmem beni düşündürüyor. Bundan ibaret"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195