Title of a News Article

Payamlı'da dert dinlediler

Payamlı'da dert dinlediler
banner206
HABER: UĞUR BUDAK

AK Parti Şanlıurfa merkez ilçe Eyyübiye teşkilatı ve Eyyübiye Belediyesi, Payamlı bölgesine bağlı muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlediler.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Payamlı nahyesinde toplanan muhtarlar, yetkilileri karşılarında görünce tüm sorunlarını anlatma imkanını buldular. Geçtiğimiz ay yapılan olağan kongre sonrası AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanlığına seçilen Av.İsmail Demirbaş, yürütme kurulunu belirledikten sonra sorumluluk alanında bulunan köy ve mahallelerde sorunları yerinde tespit ediyorlar.

Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, partinin yürütme kurulu üyeleri, ve Belediye Meclis üyeleri İlhami Günbeği, Sait İnan, Payamlı nahyesinde bir araya gelen muhtarlarla buluştular. 

Payamlı köy muhtarı Cemal Günbeği'nin evinde gerçekleşen toplantıda muhtarla tüm sorunlarını aktardılar.

Akşam saatlerinde gerçekleşen toplantıda yetkilileri karşısında bulunan muhtarlar, öncelikli olarak içme suyu, yol ve taziye evlerinin yapılmasını talep ettiler.

Yaklaşık 30 muhtarın katılımıyla gerçekleşen toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı İsmail Demirbaş' Parti olarak yetkili arkadaşlarımızla mahallelerimizi ziyaretlerimizi yapacağız, sorunları en yetkili ağızdan dinleyeceğiz, yapabileceğimiz sorunları çözülmesine çalışacağız, payamlı bölgesinde muhtarlarımızın önceliği  yol,su ve taziye evlerinin yapılmasıdır'dedi. 

Toplantı muhtarların toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 




Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195