Title of a News Article

Pazar gününü Siverek'te geçirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Pazar gününü Siverek'te geçirdi.
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek ilçesinin tüm sorunlarının kendi dönemlerinde bitirileceğini bir kez daha yeniledi. Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Celalettin Güvenç, hafta sonu olmasına rağmen ilç eve mahalle gezilerini sürdürmeye devam ediyor. Bugün bazı daire Başkanı ve Şuski Genel Müdür Yardımcısı Hamdi Us ile birlikte Siverek ilçesine gelen Başkan Güvenç bir dizi temaslarda ve incelemelerde bulundu.
İlk olarak Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın dün vefat eden Kayınvalidesinin taziyesine katılarak Başkan Yılmaz ve  Yılmaz ailesine başsağlığı dileyen Güvenç, daha sonra AK Parti ilçe Başkanlığına geçti. Geçtiğimiz ay yapılan 5.Olağan kongrede güven tazeleyen İlçe Başkanı İlhan Çelik'e ve yeni yönetime tebrik ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettinn Güvenç, partililerin sorunlarını ve önerilerini dinledi. 

Şanlıurfa'da ve diğer ilçelerde yapılan yatırımlar ve yapılacak olan hizmetleri anlatan Başkan Güvenç, Siverek ilçesinde yıllardır yapılmayan hizmetlerin bir bir gerçekleştiğini söyledi. Siverek ilçesinin başlı başına bir İl kadar büyük olduğunu ve büyük sorunlarıda beraberinde getirdiğini ifade eden Güvenç' Biz halkımıza gerçekleri anlatmak zorundayız, çok büyük borç yükü altında bir Belediyeyi  devir aldık bugün artık Urfanın 3bin köy ve 13 ilçesine hizmet götüren bir yapımız ve kadromuz var. Biz İnançlı insanlarız, halkımızı altamacağız, ne söz verdiysek, bu sözlerimizi yerine getirmek için gece-gündüz çabalıyoruz, Siverek ilçesinde ise yapılan yatırımlardan dolayı halkımızın bizlere ve Siverek belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkürlerini almamız bize yetiyor, Şimdiye kadar 170 km beton yol,140km şebeke suyu döşedik, ve 152 bin parke taşı döşedik. Siz AkPartinin kadroları olarak halkımızla sürekli beraber olmaya devam ediniz, halkımızın sorunlarını bizlere iletiniz ki biz halkımıza hizmeti getirelim'dedi. 
AK Parti Siverek ilçe Başkanıı Resul Yılmaz ise, kendilerini ziyaret eden Başkan Güvenç ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç ve Belediyenin diğer bürokratları Siverek ilçesinde devam eden bazı çalışmaları yerinde inceledikten sonra Siverek esnafını ziyaret ettiler. 






Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2014, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195