Title of a News Article

Sade, referandum tercihini açıkladı

.

Sade, referandum tercihini açıkladı
banner206

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi Başkanı M. Sadık Sade, 16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘evet’ oyunu vereceklerini belirterek, “İnşallah sandıklardan evet oyunun çıkması durumunda özgür anayasamıza kavuşacağız” dedi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi Başkanı M. Sadık Sade, referandumla ilgili Urfastar’a açıklamada bulundu. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak halk oylamasında evet çıkması için TÜMSİAD olarak mücadele etttiklerini vurgulayarak,  “Tabi ki kararımız evet. Neden evet dediğiniz zaman istikrarın devamı için, istikbalimizin devamı için, 28 Şubatların, 12 Eylüllerin, 15 Temmuzların bir daha yaşanmaması için biz yeni anayasa paketimize evet diyoruz” diye ifade etti.

Vatandaşlara da çağrıda bulunan Sade, “Vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz sohbetlerde; Kamu kurum ve kuruluşlarından ve yerel yönetimlerden sıkıntısı olan veya oradaki yöneticilerle problemler yaşayan vatandaşların ‘Hayır’ demek gibi bir girişimleri var. Ben bu vatandaşlarımıza sesleniyorum: Kişilere veya kamu kurum ve kuruluşlara bakarak, referandumdaki oylarının rengini belli etmesinler, bu bir devlet meselesidir, bu bir ülke meselesidir. Tabiki genel seçimlerde veya yerel seçimlerde sıkıntıları olanlar varsa sandığa gittiklerinde cevabı versinler. 16 Nisan’da sandıklardan ‘evet’ oyunun üstünlükle çıkması durumunda 90 yıldır özlemini çektiğimiz özgür bir anayasamıza kavuşmuş olacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195