Title of a News Article

Sait Kaya'nın seçim bürosunda konuştular

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile birlikte Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Sait Kaya’nın seçim ofisini açtı.

Yağışa rağmen miting havasında gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına Milletvekili Gülpınar’ın sevenleri başta olmak üzere yüzlerce kişi katıldı.  

AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Sait Kaya seçim ofisi açılışında kendilerini yalnız bırakmayan AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M.Kasım Gülpınar, 25. Dönem Milletvekili Hamide Sürücü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, Eyyübiye Başkan Adayı Mehmet Kuş, İlçe Başkanı Mehmet Moğal başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye’de bu davaya sahip çıkılması gerektiğini vurguladı ve %85 oranında bir oy beklediklerini söyledi.  

KUŞ: BİZDE EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Siverek’in yıllarca emaneti ehli olan Milletvekili Gülpınar’a verdiğine dikkat çeken AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, “ Siverek’te olduğu gibi emaneti emin ellere verelim Biz Kasım Abiye Kasım Abi bizlere emanettir. İnşallah 31 Mart gecesi sizler bize emaneti teslim edince bizde emanetinize sahip çıkacağız. Büyükşehir’de Av. Beyazgül’e Eyyübiye’de Mehmet Kuş’a emaneti verirseniz söz veriyorum ki emanetinizi hakkıyla koruyacağız” dedi.

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım Gülpınar’ın Şanlıurfa ve ülkemiz adına önemli bir siyaset adamı olduğuna değinen Sürücü “Ayrıca Merhum Mustafa Kuş’u rahmetle anıyorum. İl yönetiminde beraber çalıştık. Oğlu Mehmet Kuş’un böylesi önemli bir göreve seçilmesinin ne kadar yerinde bir karar olduğunu ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

BEYAZGÜL: EYYÜBİYE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ 

Mitinge dönüşen açılıştan dolayı AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Sait Kaya’ya teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, ”Eyyübiye’nin sorunlarını biliyoruz. Uzun süredir sahadayız. Eyyübiye’de çözülmesi gereken en önemli sorun tapu sorunu. Bende Mehmet Kuş’ta bu sorunu çözmek için söz veriyoruz” dedi.

GÜLPINAR: 31 MART’TA EMANETİ EHLİNE VERİNİZ

Coşkulu bir şekilde açılışı yapılan bürodan dolayı Sait Kaya ve açılışa katılan vatandaşlara teşekkür eden AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M.Kasım Gülpınar, “ Büyükşehir Başkan Adayı Av. Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Merhum Mustafa Kuş’un oğlu Mehmet Kuş ve diğer AK adaylar inanıyorum ki işin ehli isimlerdir. Sizler onları destekleyerek 31 Mart’ta işi ehline vereceksiniz. Onlarda sizin emanetinize sahip çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 19:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mali
Mali - 5 yıl Önce

Insanlara tepeden bakan değil halkın içinde olan baskan istiyoruz ape cevheri

SIRADAKİ HABER

banner195