Title of a News Article

Şanlıurfa siyasetinde bu da oldu

.

Şanlıurfa siyasetinde bu da oldu
banner206

Dün akşam farklı bir çalışmaya imza atan Faruk Çelik, video konferans sistemiyle evlere konuk olarak, düşüncelerini paylaştı, sorulara cevap verdi.

www.akurfa.tv adresinde, cep telefonları ve bilgisayarları aracılığıyla Bakan Çelik’i dinleyen Urfalılar, uygulamanın bir ilk olduğuna dikkat çektiler. 

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala ev ziyaretlerine ağırlık veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, siyasette bir ilki gerçekleştirerek, teknolojiyi siyasetle buluşturdu.

Konuk olduğu evde, video konferans sistemi aracılığıyla bağlantı kurulan pek çok eve de aynı andan hitap eden Bakan Çelik, ekranları başındaki binlerce kişiye interaktif bir şekilde hitap etti. 

Önce seçim çalışmalarına ve ülkenin içinde bulunduğu tabloya dikkat çeken bir konuşma yapan Çelik, daha sonra hanelerden şahsına yöneltilen sorulara cevap verdi.

Evlerinde, konu komşularıyla Faruk Çelik’i dinleyen ve sordukları sorulara anında cevaplar alan Urfalılar, yeni uygulamadan son derece memnun olduklarını kaydettiler.

Zamanın darlığı nedeniyle böyle bir çalışmaya imza attığı öğrenilen Faruk Çelik’in seçim gününe kadar, yüzlerce eve bu şekilde konuk olacağı öğrenildi. Aynı anda internet üzerinden de yayınlanan video konferansa, Urfalılar www.akurfa.tv adresinden erişebiliyorlar.

Bu arada Ak Parti teşkilatının, Faruk Çelik’in video konferans sistemiyle evlere konuk olmadan önce, tüm Urfalılara bilgi vereceği öğrenildi.  

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195