Title of a News Article

Seydi Amca, Harranlılarla kucaklaştı

 Seydi Amca, Harranlılarla kucaklaştı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Seydi Eyyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Harran İlçesini ziyaret ederek, halkla ve esnafla kucaklaştı.

Şanlıurfa’da ‘Seydi Amca’ olarak bilinen Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, partisinin programı çerçevesinde seçim çalışmalarına bugün Harran İlçesinde devam etti. Harran İlçesinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Eyyüpoğlu, vatandaşlarla da görüşerek seçimler için destek istedi.

Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Eyyüpoğlu, esnafların ve vatandaşların kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Harran’da vatandaşın Ak Parti’yi bağrına bastığını vurgulayan Eyyüpoğlu; “ Biz vatandaşlarımızdan bu güne kadar göstermiş olduğu sevgisinin devamını istiyoruz.  Partimizin son 13 yılda gerek ülkemize gerekse de Urfamıza yaptığı yatırımlar ortadadır, bunu herkes görüyor. Harran İlçemizde bu yatırımlardan önemli pay almıştır. Son olarak da çiftçilerimizin yaşadığı elektrik sorununu çözdük. Bu hizmetlerin devamı için 7 Haziran’da yeniden AK Parti’ye destek vermeliyiz” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195