Title of a News Article

Seydi Eyüpoğlu tercihini kimden yana kullanacak?

Seydi Eyüpoğlu tercihini kimden yana kullanacak?
banner206

AK Parti, 2023 seçimleri öncesi il ve ilçe teşkilatlarında revizyona gitmeyi sürdürüyor. Şanlıurfa'da da, birçok ilçede kan değişimleri yaşandı. Kongresi henüz yapılmayan ilçeler arasında bulunan Haliliye'de kiminle yola devam edileceği ise merak konusu. AK Parti eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, deyim yerindeyse iki dere arasında. Çünkü mevcut Başkan Süleyman Aksu damadı, başkan adayı ise Av. İbrahim Eyüpoğlu ise torunu oluyor. 

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu'nun görevine devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken, bugün sıcak bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ilçe Başkanı Süleyman Aksu AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara'ya çağırıldığı öğrenildi.

Şanlıurfa'da uzun süredir konuşulan konular arasında olan Haliliye ilçe Başkanı kim olacak sorusu halen netlik kazanmadı. Haliliye İlçe Başkanına AK Parti Genel Merkezi karar verecek.Süleyman Aksu, Milletvekili Seydi Eyüpoğlu'nun damadı, diğer başkan adayı Av. İbrahim Eyüpoğlu ise torunu oluyor. Avukat İbrahim Eyüpoğlu aynı zamanda Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu'nun oğlu.

Haliliye İlçe kongresi için AK Parti Genel merkezin önümüzdeki günlerde adayını açıklayacak.

Bir tarafta damadı Süleyman Aksu, bir tarafta torunu İbrahim Eyüpoğlu. Genel Merkez, Milletvekili Seydi Eyüpoğlu'na aday kim olsun noktasında gelecek olan soruya tercihini kimden yana kullanacağı ise bilinmiyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2021, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195