Title of a News Article

Sorunları tek tek dinleyip not etti

Sorunları tek tek dinleyip not etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, seçim bölgesinde bir dizi temaslarda bulunarak sanayi iş adamlarıyla bir araya geldi. 4 Saat süren buluşmada sanayi ile ilgili tüm sorunları masaya yatırıldı, çözüm noktasında Vekil Gülpınar yetkililerle temasa geçeceğini söyledi.

Şanlıurfa Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı ve aynı zamanda Transfomax Yönetim Kurulu Başkanı sanayici iş adamı Mehmet Korkut Polat'ın organizesinde yapılan buluşma bugün Organize Sanayi Bölgesi'nde  gerçekleşti. Geniş katılımlı gerçekleşen buluşmaya AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar katılım sağladı. Şanlıurfa OSB'nin başlıca sorunlarının ele alındığı buluşmada görüş ve fikirler de konuşuldu. 

Elektrik, su, GES projesi, alt yapı, üst yapı gibi birçok konuların konuşulduğu toplantıda Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay ve KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy hazırda bulundu.

Sanayicilerden gelen talep ve sorunları dinleyerek tek tek not eden Milletvekili Kasım Gülpınar, çözüm noktasında gerekli mercilerle iletişime geçeceğini aktardı.

Verimli bir buluşma olduğunu dile getiren Vekil Gülpınar ve sanayiciler buluşmanın tertiplenmesinde emeği geçen ŞUSİAD Başkanı Sanayici İş Adamı Mehmet Korkut Polat'a teşekkürlerini ilettiler.

Buluşma sonrası, Vekil Kasım Gülpınar, firma ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gülpınar ilk olarak Transfomax trafo firmasına bir ziyarette bulundu, burada Korkut Polat ile birlikte çalışma sahasını gezerek bilgi alış verişinde bulundu. Akabinde ise Ayakkabıcılar Sitesine giden Gülpınar, Burg, ProLab ve Markalab firmalarını ziyaret etti.

Burg ziyaretinde; Fahrettin Kuşçuoğlu, Prolab'ta Mithat Çetin ve Markalab'ta ise Nusret Ademoğlu Vekil Gülpınar'ı karşıladılar.

Çalışma sahasını gezen Gülpınar yine yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2022, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195