Title of a News Article

Sürücü’den zehir zemberek açıklama!

.

Sürücü’den zehir zemberek açıklama!
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü, kendisi hakkında karalama kampanyası yürüten bazı basın yayın kuruluşlarına sert sözlerle yüklendi.

1 Kasım seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmeyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü, son dönemlerde kendisi hakkında bazı yayın kuruluşlarında çıkan haberler hakkında çok ağır konuştu. Medyanın 11 yıllık teşkilat emeğini ve sahadaki performansını görmezden gelerek, 3 maymunu oynadığını belirten Sürücü, “Evet bir eksiğim vardı oda medyaya verecek param yoktu” dedi.

Milletvekili Sürücü, aday olduğu günden buyana medya kanalıyla kendisine yüklenenleri  (varsa) vicdanlarıyla baş başa bıraktığını vurgulayarak, şunları kaydetti;

“40 günlük bebeğim ile tüm köyleri mahalleleri gezdim. Gitmediğim ev çalmadığım kapı bırakmadım. Sabah 9 gece 24e kadar mesai yaptım. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Ancak medya 11 yıllık teşkilat emeğimizi ve sahada ki performansımızı görmezden geldi ve 3 Maymunu oynadı. Evet bir eksiğim vardı oda medyaya verecek param yoktu... Tek çıkan haber bebeğim, kavuncu ve ekmek açmaktı bunları da karalama kampanyası için kullandılar. Allah’a çok şükür başka hiçbir olumsuzluk isnat edemediler çünkü YOK! Ben kimse beni görsün diye çalışmam, Urfa’mızın geleceği ve huzuru için çalışırım. Ben Urfa için elimden geldiğince çalışırım ama bunu görmezden gelip karalama için kullananları ALLAHA havale ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 16:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
veysel
veysel - 8 yıl Önce

sayın miletvekilim çalıştığınız yerlerden ne kadar oy çıktı☺

A.Aksoy
A.Aksoy - 8 yıl Önce

Hamide Hanımefendi kısa sürede örnek teşkil edecek büyük bir performans göstermiştir.Parası olmadığı için hakkı olduğu halde ikinci kez aday gösterilmediği gibi bir kısım medyaya verecek parası olmadığından özverili çalışmaları görmezden gelinerek fütursuzca eleştirilmiştir.

gaddar davut
gaddar davut - 8 yıl Önce

Veysel kardeşim sayın miletvekileri sürücü bağlı Gürpınar kaçar Akyürek yeşil in seçim bölgelerinden bir miletvekili için gerekli olan 50 bin oy çıkmamıştır hepsinin toplamı 1 miletvekili çıkaramadı

Reşadi
Reşadi - 8 yıl Önce

Vekil olacakların daha donanımlı ve aktif olması gerekir... hamide hanımın bidaha aday yapılmaması isabetli olmuştur

hartavi aşireti
hartavi aşireti @Reşadi - 8 yıl Önce

eğer bu adaylar hamide hanımdan donanımlı ise ya siz hamide hanımı tanımiyorsunuz.,yada el insaf

İbrahim Halil
İbrahim Halil - 8 yıl Önce

Veysel bilmediğin ve kafanın almadığı yazıları yazma. Türkiye genelindeki oy kaybı ile hamide hanımın yüzdelik oranlarına bakarsan kaybettiği değil artırdığını farkedersin.Ama sizin gibiler anlayamaz sadece önceki seçim ile kıyaslanir. Sen tüm Türkiyedeki kayıp ile mukayese et. Yiğidi öldür hakkını yeme. Çalışanlar mutlaka birgün kazanacaktır. Helal olsun o kadar çalışınız emek verdiniz. Tüm oylarınız size helal olsun.

Ödede
Ödede - 8 yıl Önce

Sürücü ailesinin değerli mensubu Hamide hanımefendiyeye yapılan acımasız mesnetsiz iftiralara diyecek tek bir şey var sizleri alaha havale ediyoruz.

eminakyel
eminakyel - 8 yıl Önce

Arkadaslar sayın hamide hanim haklı medya bu işlerin ustası olmuş

sertac
sertac - 8 yıl Önce

Veysel kardeşim hangi vekilin yandaşısın camurcular


SIRADAKİ HABER

banner195