Title of a News Article

Süslü’den engellilere abla şefkati

 Süslü’den engellilere abla şefkati
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, katıldığı engelliler gecesinde bir yandan engelli vatandaşlarla hoş sohbet konuşup abla şefkati gösterirken, bir yandan da ailelerinden de AK Partiye destek istiyor.

Seçim çalışmaları sırasında engelliler gecesine katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, engelli vatandaşları ve ailelerini tek tek oturdukları masalara giderek ziyaret edip teselli edici, cesaretlendirici sözler söyleyip gönüllerini fethetti. Konal Süslü, bazı engelli vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

13 yıllık AK Parti iktidarında engelli vatandaşlarımızın haklarını güvence altına aldıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, “Engelli vatandaşlarımızın haklarını güvence altına alabilmek için Anayasa değişiklikleri yaptık. Kamuda iş imkanı sağlamak, sınav merkezlerini engellilerin kullanabileceği hale getirmek, sosyal bakım ve rehabilitasyon merkezleri kurmak gibi köklü değişikliklere imza attık. Hem ülkeye ekonomik katkısı, hemde engellilerin toplumsal hayata tam ve etkin katılımının sağlanması amacıyla engellilerin istihdamını son 13 yılda görülmemiş derecede arttırdık” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195