Title of a News Article

Temayül, izdihama neden oldu

AK Parti’de günlerdir merakla beklenen temayül yoklaması bu sabah erken saatlerden itibaren başladı. 2 bin 797 kişinin oy kullandığı temayülde zaman zaman izdiham meydana geldi.

AK Parti’de Şanlıurfa milletvekili aday adayları temayül yoklaması GAPTEM Konferans Salonu’nda saat 10.00’da başladı. Oylamanın yapılacağı salon etrafında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk başladı. Şanlıurfa merkez ve İlçelerden akın akın salona gelen delegeler, izdihama neden oldu. Temayülü Ak Parti MYK üyesi Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk yönetti. Temayülde Belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il yönetimi, il gençlik, il kadın kolları, ilçe yönetimleri, ilçe gençlik ve ilçe kadın yönetimleri, il hakem ve disiplin heyeti, AK Parti kurucu üyeleri, AK Parti eski il başkanları, Şanlıurfa’da bulunan köy ve mahalle temsilcilerinden oluşan 2 Bin 797 kişi oy kullandı.

 

AFİŞLER AYAKLAR ALTINDA EZİLDİ

Temayül yoklamasına gelen delegelere Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adaylarının yakınları tarafından oy numarasını da belirten afişler verildi. Kapı girişinde dağıtılan afişleri alan vatandaşlar, aldıkları afişleri daha sonra atınca, yer adeta çöp yığınına döndü.













Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2015, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195