Title of a News Article

Türkiye'de farklı bir başkan...

.

Türkiye'de farklı bir başkan...
banner206
 Şanlıurfa'nın Bozova İlçe Belediye Başkanı Zeynel Taş, makam aracını kendi kullanıyor.

30 Mart Yerel Seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanan Zeynel Taş, belediyenin makam aracını kendisi kullanmaya başladı. Kendisinden önceki belediye başkanına makam şoförlüğü yapan kişiyi başka bir birime görevlendiren Taş, ekonomik sebepler nedeniyle yeni bir makam şoförü tutmadı. Taş, ilçe içindeki resmi işlemlerin yanı sıra ilçe ve il dışındaki işlemlerinde de makam aracını kendi kullanıyor.

Gerekirse motorla da gezebileceğini belirten Taş, görevi süresince makam şoförü düşünmediğini ifade etti. Belediyenin yaklaşık 1.8 milyon TL borcu bulunduğunu ifade eden Taş, 'Makam şoförü düşünmüyorum. Kendi şoförlüğümü yaparım. Aslında bizim Belediyemiz borçlu bir belediyedir. ve yapacağımız çok iş var. Bize şoförlük edecek arkadaşın belediyenin başka hizmetlerinde çalışmasının daha doğru olacağını düşündüm. Yurt dışına çıktığım zaman yine aynı şekilde özel olarak bir makam şoförü tutmayı düşünmüyorum. Allah'a şükür elimiz kolumuz var. Kendimiz süreriz, kendimiz idare ederiz. Meşgul edeceğimiz arkadaşı da belediyemizin başka bir işin de çalıştırıp, belediyemize katkı sunarız. Toplumda pek iyi görülmese de gerekirse motorla bile gezerim. Ben öyle gurur edecek, utanacak biri değilim. Benim buradaki amacım, Bozova halkının bize emanet ettiği kurumu, en titiz ve en hassa bir şekilde yönetmek, emanete sahip çıkmaktır. Bu açıdan gerekirse motorla da gezerim. Gerekirse yürüyerek de giderim' diye konuştu.

Başkan Taş, belediyenin borçlarını kapatmak, tasarruf etmek ve kaynak bulma yönündeki çalışmaları sürdürdüklerini, bu yönde yeni karar ve yöntemlerin gündeme gelebileceğini ifade etti. - ŞANLIURFA

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 08:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali  karagöz
ali karagöz - 10 yıl Önce

başkanımızla gurur duyuyoruz

SIRADAKİ HABER

banner195