Title of a News Article

Urfa AK Parti'de flaş değişiklik

Urfa AK Parti'de flaş değişiklik
banner206

Şanlıurfa'da, AK Parti cephesinde flaş değişiklik yaşandı. İl Başkanı tarafından ataması yapılan değişiklikte görevini devreden ismin bir kaç gün öncede korona virüse yakalandıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan olağan kongre sonucu yeni Başkan olan Abdurrahman Kırıkçı, A takımını belirlemişti. bu kadro içerisinde yer alan İl Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Delioğlu, bu görevini bir diğer yönetim kurulu üyesi Av. Nihat Kılıç'a devretti. AK Parti genel merkezi seçim işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısının hukukçu olmasını istediği için bu görev değişikliği yapıldı.

İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı tarafından atanan Av. Nihat Kılıç, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak İl Başkanı Kırıkçı'ya teşekkürlerini iletti; "Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanımız Sayın @abdkirikci tarafından İl Seçim İşleri Başkanı Olarak Yürütme Kurulunda Görevlendirildim. Bu Görevi Tevdi Eden İl Başkanıma Şükranlarımı Sunuyorum." 

Delioğlu'nun Bilgi ve iletişim teknolojileri Başkanı olacağı ve il başkan yardımcısı görevini sürdüreceği öğrenildi.

Görevi devreden Ali İhsan Delioğlu'nun ise ailecek yapılan koronavirüs testlerinin ise pozitif çıktığı yapılan paylaşımlarda öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2021, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195