Title of a News Article

Urfa eski BŞB Başkanı Güvenç'in mutlu günü...

Urfa eski BŞB Başkanı Güvenç'in mutlu günü...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ilk Başkanı Celalettin Güvenç, oğlu Yurday Güvenç'i evlendirdi. 

TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç seçim bölgesinde oğlunu evlendirdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Bakan Mehmet Muş, daha sonra TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç'in oğlu İbrahim Yurday ile Çığla çiftinin düğün merasimine katıldı.

Şentop, çifte mutluluklar dileyerek, "Burada Arslankılınç ve Güvenç ailelerinin mutlu gününde Çığla ve İbrahim Yurday'ın nikah akitleri için bir araya geldik. Evlilik ilk insan Adem peygamberden aleyhisselam bugüne kadar bir adet. Peygamberlerin bir sünneti, Cenabı Allah'ın da bir emridir. Bu güzel adeti, sünneti, Allah'ın emrini yerine getiren genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İki cihan saadeti diliyorum." diye konuştu.Evlilik cüzdanını geline veren Şentop, tören kapsamında Maraş dondurması kesti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün kıydığı nikahın şahitliğini TBMM Başkanı Şentop, Bakan Muş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti milletvekilleri, iş adamları, siyasiler ve bürokratlar yaptı.

Düğüne Şanlıurfa'dan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu,  BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ve Celalettin Güvenç ile birlikte Şanlıurfa'da görev yapan bazı isimler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2021, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195