Title of a News Article

Urfa eski Valisi ihraç edildi!

.

Urfa eski Valisi ihraç edildi!
banner206

Şanlıurfa eski Valisi, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan’ın partisinden ihraç edildiği iddia ediliyor.

MHP’de ihraç edilen genel başkan adaylarından Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ’ın ardından bazı milletvekillerinin daha ihraç edildiği öne sürülüyor. Bunlar arasında Başkanlık sistemini içeren anayasa değişikliğine TBMM’de ‘hayır’ oyu vereceğini açıklayan Şanlıurfa eski Valisi ve MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan’ın da olduğu belirtiliyor.

AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Başkentçi isimli Twitter kullanıcısı da Nuri Okutan’ın ihraç edildiğini duyurdu.

 

NURİ OKUTAN NE DEMİŞTİ?

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan bir süre önce yaptığı basın açıklamasında tavırlarının disiplini gerektirecek bir tavır olmadığını söyleyerek, şu ifade etmişti;

"Bu tavrımızın disiplini gerektirecek bir tavır değil. Tavrımız net. Partimize ,sayın genel başkanımıza, cumhurbaşkanımıza muhalif falan değiliz. Aykırı söylem içinde değiliz. Söylediğimiz şey şu doğru okunması lazım. Türkiye bir kuşatılmışlık içerisinde. Bunu yarabilmemiz için hepimizin omuz omuza durması, safları sıklaştırmamız gerekir. Türkiye'nin sorunları var. Bu tablo dururken ortada bu başkanlık sistemi tartışması nerededir. Bunun neresi disiplini gerektirir. Tavrımızın MHP yönetimimizi ve Genel Başkanımızı inciteceğini düşünmüyoruz. Bunun bir milletvekili vatandaşlık görevi olduğunu, milleti temsil etmenin ödevi, görevi olduğunu düşünüyoruz"

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195