Title of a News Article

“Urfa, huzur istiyor, anarşi değil”

“Urfa, huzur istiyor, anarşi değil”
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Hilvan ve Bozova ilçelerinde düzenlenen mitinglere katıldı. Çelik ve Güvenç, mitinglerde yaptığı konuşmalarda, Urfa’da huzur ve barış ortamının devam etmesi için vatandaşlardan yarın yapılacak seçimlerde AK Parti’ye oy vermelerini istedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ile birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bakan Çelik ve Güvenç, bugün Hilvan ve Bozova ilçelerinde düzenlenen mitinge katıldılar. AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Emin Önen, Abdulkerim Gök ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in de eşlik ettiği Çelik ile Güvenç, ilk olarak Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık’ın Hilvan’da tertip ettiği mitinge katıldı. Daha sonra Bozova’ya geçen Çelik ile beraberindekiler, Bozova Belediye Başkanı ve AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Hasan Arusoğlu’nun düzenlediği mitinge katıldılar. Bakan Çelik, mitinglerde yaptığı konuşmada, vatandaşlardan Pazar günü yapılacak seçimlerde AK Parti’ye destek istedi.

Çelik, bu seçimlerin yalnız bir belediye seçimi olmadığını vurgulayarak, “Bu seçim sadece yerel seçimler değil, bu seçim bir referandumdur. Çünkü bu seçimi millet kazanmalıdır. Bu memlekette 2002 yılında var olan sorunların hepsi ortada kalktı. Çok farklı bir Türkiye ortaya çıktı. Yatırımları alan, eşitsizlikleri gideren, Doğu ile Batı arasındaki bağı kaldıran bir Türkiye ortaya çıktı. Bunları AK Parti kadroları, Sayın Başbakanımızın başkanlığında 12 yıl gece gündüz demeden çalışarak yaptı” dedi.

Hükümetin çalışmalarını anlatan Çelik, Şanlıurfa’da barış ve huzurun devam etmesi için vatandaşlardan AK Parti’ye oy vermelerini istedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ise, Şanlıurfa’nın huzur istediğini ve anarşi istemediğini belirterek, Şanlıurfa’da yatırımların devam etmesi için Pazar günü yapılacak seçimlerde AK Parti’ye destek vermelerini istedi.

“Biz 12 yıldır Hükümetteyiz” diyen Güvenç, konuşmasında şunları kaydetti:

“12 yılda Urfamıza, Bozovamıza, köylerimize şu şu şu hizmetleri yaptık. Allah nasip eder sizler destek verirseniz ekip olarak, bakanımızla, hükümetimizle ilçe belediyemizle, büyükşehir belediyemizle sizlere şunları yapacağız diyoruz” dedi.

 

Güvenç, Baydemir’i eleştirdi

BDP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir’i eleştiren Güvenç, “10 yıl boyunca koca şehirde Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış ama hizmet yapamamış. Bunu yaptım diyemiyor” diye ifade etti.

Güvenç, daha sonra başkanlığa seçilmesi durumunda Bozova ile ilgili yapmayı planladığı projelerini anlattı.

Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık ve Hasan Arusoğlu da, Celalettin Güvenç ile birlikte büyük projelere imza atacaklarını söylediler. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195