Title of a News Article

Urfa İlk Kadın Ormanı’nı kuruyor.

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, AK Parti İl Kadın Kolları ve AK Parti Haliliye Kadın Kolları tarafından fidan dikilerek kutlandı. Gerçekleşen Etkinliğe AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Milletvekili Emin Önen’de katıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Hukuki ve Siyasi İşler Başkanı Av. Tuba Demir ve AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Av. Fulya Kürkçüoğlu tarafından organize edilen fidan dikimine AK Kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Büyükşehir Bin Umut, Bir Fidanla Yeşeriyor sloganıyla yola çıkan AK Kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bugün Karaköprü Bölgesinde bulunan Ormanlık alana fidan dikilerek kutladı. Gerçekleşen bu etkinlikle birlikte Kadınlara özel ilk yeşil alan kurulmuş oldu.

Yapılan etkinliğe AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve Eşleri Turan Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve yönetimi, AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan ve yönetimi, AK Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, ve çok sayıda AK Partili kadınlar katıldı. AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol Kayın Pederi Dr. Mahmut Barutçu’nun taziyesi nedeniyle etkinliğe katılamadı.

Güvenç’ten kadınlara anlamlı mesaj

AK Parti İl Kadın Kolları ve AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları tarafından organize edilen fidan dikimine katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç burada bir açıklama yaparak, ‘Biz kadınsız bir toplum düşünmüyoruz. Kadınında erkeğinde Allah katında eşit insan olduklarını biliyoruz. Bizim inancımıza göre kadın erkeğe emanettir, erkekte kadına emanettir. Erkeği ayakta tutan anne ve babadır. Ailede toplumların vazgeçilmez unsurlarından biridir. Mühafazakar bir demokrat parti olarak, toplumumuzun sağlıklı gelişimi için ailenin korunup gelişmesi politikasına ağırlık verdik ve vermemiz gerektiğini biliyoruz. Şanlıurfalıların desteği ile 31 Martta göreve geldikten sonra AK Partimizin felsefesine uygun olarak AK Belediyeler olarak kadına aileye ve çocuğa yönelik hizmetlere devam edeceğiz.’ Diyerek AK kadınlardan büyük alkış aldı.

Ardından bir diğer fidan dikimine katılan Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen’de bir açıklama yaparak Kadınların hayatlarındaki önemine değindi. Önen, ‘ Hayatın her alanında kardeşliği, sevgiyi, barışı, üretkenliği, duyarlılığı hayatımıza kazandıran değerli hanım kardeşlerimin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.’ Dedi.

Felhan, ‘Bir gün değil, Her gün kutlamak istiyoruz’

AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan’da gerçekleşen anlamlı fidan dikimiyle ilgili bir açıklama yaparak, Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bu münasebetle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Bu günü bir güne değil, her güne sığdırmak istiyoruz. AK Parti Haliliye Teşkilatı olarak hedefimiz birgün değil, hergün kadınlarımızın yanında olmak ifadelerini kullanan Felhan, ‘fidan dikimine katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve Milletvekili Emin Önen’e, kendilerine eşlik eden Medya Tanıtım Başkanı Av. Fulya Kürkçüoğlu'na teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195