Title of a News Article

Urfa Milletvekillerine flaş çağrı...

Urfa Milletvekillerine flaş çağrı...
banner206

Giresunspor'un borcunun ödenmesini sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, Urfaspor'un borcunun da kapatılması isteniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunspor'un  borçlarının kapatılması için devreye girdi. Böylece Karadeniz ekibinin borçları ödendi ve transfer tahtası yeniden açıldı. Bu gelişmenin ardından Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet imzalı yapılan açıklamada; “Afet sonrasında şehrimize ve takımımıza desteğini esirgemeyen, Giresunspor’umuzun transfer tahtasının açılması için gerekli kaynağı sağlayan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

GÖZLER VEKİLLERDE
AK Parti'nin kalesi konumundaki Şanlıurfa'da da, 2. Lig'de mücadele eden Urfaspor'un transfer tahtası şuanda kapalı durumda. Tarihinin en zor dönemini yaşayan Urfaspor'da, bugün yapılan olağanüstü kongrede borçlardan dolayı talipli çıkmadı. Şanlıurfa spor kamuoyunun derinden üzüldüğü bu olayla ilgili AK Partili Şanlıurfa Milletvekillerinin kılını kıpırdatmamaları tepkilere yol açıyor. 

TARAFTARLARDAN VEKİLLERE TEPKİ 
Şanlıurfaspor taraftarları, iki yıldır zor günler yaşayan Urfaspor için AK Partili milletvekillerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kapısını çalmaları gerektiğini belirterek, "Altı üstü 10 Milyon TL bulunsa yarım asırlık kulübümüz kapanmayacak ve ligde yoluna devam edecektir. Ama maalasef Urfa'nın sorunlarına duyarsız kalan milletvekilleri, Urfaspor konusuna da duyarsız kalıyorlar. İnşallah vekillerimiz, bundan sonra Urfaspor için gerekli adımları atarlar" diye tepki gösterdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195