Title of a News Article

Urfa'nın kanayan yarası haline gelen sorun masaya yatırıldı

Urfa'nın kanayan yarası haline gelen sorun masaya yatırıldı
banner206

Şanlıurfa’nın en önemli sorunlarının başında gelen elektrik kesintileri dün akşam AK Parti il başkanlığında masaya yatırıldı.

Siverek, Hilvan, Viranşehir, Akçakale ve Harran’da çiftçileri adeta perişan eden Dedaş'ın elektrik kesintileri bir türlü çözüme kavuşmadı.  Yol kapatarak eylem yapıp seslerini duyurmaya çalışan onlarca çiftçinin umudu siyasi baskılar.

Dün akşam saatlerinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında olağan bir toplantı yapıldı. İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen olağan toplantıya Milletvekili Dr. Halil Özcan, AK Parti Harran ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve çok sayıda dertli çiftçi katıldı.

Toplantının tek ana gündem maddesi elektrik kesintileriydi. Siyasilerin ve çiftçilerin buluşmasında tek temenni yaşanan elektrik kesintilerinin biran önce sona ermesi olduğu öğrenildi.

DEDAŞ’la ilgili sorunun çözümü için girişimlerin olduğunu aktaran AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şu açıklamayı yaptı:

“Milletvekilimiz Halil Özcan ve Harran İlçe Başkanımız Mahmut Özyavuz ile Akçakale Pekmezli ve Harran Bölgesindeki çiftçilerimizin DEDAŞ’la yaşadığı sorunların çözümü için girişimlerde bulunduk.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195