Title of a News Article

Urfa siyasetine bomba gibi düşen haber!

Urfa siyasetine bomba gibi düşen haber!
banner206
 Siverek eski Belediye Başkanı Ali Murat Bucak CHP'den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşen Ali Murat Bucak, "Herşeyin hayırlısı olsun"dedi..
Siverek'de bir önceki dönem Belediye Başkanı olarak görev yapan Ali Murat Bucak CHP'den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu..
Ali Murat Bucak'ın CHP'den aday adayı olması Şanlıurfa'da siyasi dengeler açısından da büyük önem taşıyor. 
Güneydoğu TV'ye özel açıklamalar yapan Ali Murat Bucak, "Ben de diğer aday adayları gibi CHP'ye müracaatımı yaptım. Herşeyin hayırlısı"dedi.
Bucak, bu yöndeki sorular karşısında, "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir görüşmem oldu. Sayın Genel Başkanımızla Şanlıurfa ve Bölge hakkında ayrıntılı fikir-alışverişinde bulunduk. CHP'nin 7 Nisan'da açıklanacak Şanlıurfa listesinin çok güçlü olacağına ben inanıyorum. CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'ya çok özel ilgi gösterdiğini zaten Şanlıurfga kamuoyu da yakından biliyor. İnşallah 7 Nisan'dan sonra çalışmalarımızı ağırlıklı Şanlıurfa Merkez olmak üzere 13 ilçede yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Çok başarılı bir İl Başkanımız var. Sayın Ömer karakeçili'nin de gayretlerini yakından takip ediyorum. CHP'nin Şanlıurfa'daki hedefleri büyüktür"dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 23:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
ozkan alkan
ozkan alkan - 9 yıl Önce

murat bey chp den şansınızın olacağını düşünmiyorum keşke chp den aday olmaaydınız şimdiden kaybetiniz

siverekli
siverekli - 9 yıl Önce

kim oy verecek ali murata oda biliyor kazanamayacagını sırf fatih bucak ın oylarını bölmek için adaylıgını koydu. fatih bucagı çekemiyorlar çünkü ama eminimki fatih bucak bu yükün altından kalkacaktır insan amcasının oğluna bunnu yapmaz

SIRADAKİ HABER

banner195