Title of a News Article

Urfa Teşkilatı tam kadro kongreye katıldı...

Urfa Teşkilatı tam kadro kongreye katıldı...
banner206
Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu'nda, 81 ilden delegelerin katılımıyla gerçekleşti.
Şanlıurfa il teşkilatının 20 otobüs 1000'i aşkın kişiyle katıldığı kongrede genel başkanlığa yeniden Dr. Fatih Erbakan seçildi. Kongrede Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz genel merkez MKYK üyeliğine seçildi. Salona sığmayan onbinlerce kişi salonun dışından dev ekrandan kongreyi takip etti.

Kongre'de kürsüye çıkan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan "Bu salon Milli Görüş devri kapandı diyenlere verilecek en güzel cevaptır.
Bu salon büyükleri küçülten, küçükleri büyülten sirk aynası medyaya verilecek en güzel cevaptır. " sözleriyle konuşmasına başladı.

Konuşmasının devamında
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Siyaset, bütün insanlığın kurtuluşu için zalimin zulmüne 'dur' demek, mazlumların, ezilenlerin, gariplerin haklarını korumak için yapılırsa ibadet olur. İşte bizim siyasetimiz böyle bir siyasettir." dedi.

Türkiye'deki ekonomik sorunları bitirecek projelere sahip olduklarını ifade eden Erbakan, şunları kaydetti:
"Siyaset, bütün insanlığın kurtuluşu için zalimin zulmüne 'dur' demek, mazlumların, ezilenlerin, gariplerin haklarını korumak için yapılırsa ibadet olur. İşte bizim siyasetimiz böyle bir siyasettir. Biz petrol, çimento, borç, faiz ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisini uygulayacağız. Türkiye, komşu ülkelerden uzak yerlerden tarım ve hayvancılık ihtiyaçlarını karşılıyor. Biz bütün bölge ülkelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak potansiyele sahibiz. Tarım ve hayvancılığı en güçlü şekilde destekleyeceğiz."

“Burada Gelecek Var” diyerek Türkiye’nin ve Dünyanın dört bir yanına “Umut” aşılayan tüm değerli teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195