Title of a News Article

Urfa'ya çok sayıda isim geliyor

Urfa'ya çok sayıda isim geliyor
banner206

AK Parti “Teşkilat Akademisi” devam ediyor. Yarın Urfacity AVM'de başlayacak olan ilk akademiye önemli isimler katılıyor.

Aralarında Ak Parti Genel Başkanı yardımcı Fatih Şahin, Gazeteci-Yazar Zafer Şahin, Abdurrahman Uzun, Ak Parti Şanlıurfa  koordinatörü Orhan Karasayar, Mücahit Yanılmaz ve Ahmet Gündoğdu yarın teşkilat üyelerine farklı konularda bilgiler paylaşacaklar.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından "Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin" teması ile düzenlenen "Teşkilat Akademisi" 30-31 Ekim tarihlerinde Şanlıurfa’da düzenlenecek eğitimlerle devam edecek. İki gün boyunca sürecek eğitimlere tüm teşkilat mensupları katılım gösterecek. Düzenlenen eğitimler sayesinde Türkiye’nin tamamında yaklaşık 93 bin parti yöneticisi için eğitim atağı başlatılacak.

Eğitimlerin, teşkilat mensuplarının her alanda yetkinlik sahibi olmaları açısından elzem olduğunu belirten AR-GE ve Eğitim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Şen,  “2023 seçimlerine yaklaşık iki yıl kala 81 il ve 973 ilçede parti teşkilatlarımız ve yöneticilerimiz, 12 farklı alanda çok kapsamlı bir eğitim programına tabi tutulmaktadır. Teşkilat Akademisi Eğitim programı, dava arkadaşlarımızın yalnızca seçim dönemlerinde değil, her daim hazır ve aktif olmalarına önemli katkı sağlayacaktır.” dedi.

AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, dersleri yakından takip ettiği ve eğitimler hakkında sık sık raporlar ile bilgilendirildiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, illerde yapılacak eğitimlere video konferans yöntemi ile katılacak.

program Ak Parti il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Ak Parti genel Başkan yardımcısı Fatih Şahin'in açılış konuşmaları ile başlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2021, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195