Title of a News Article

Urfa'da heyecan yaşatır...

Şanlıurfalılar İbrahim Tatlıses'in Milletvekili adayı olmasını dört gözle bekliyorlar.

Urfa'da heyecan yaşatır...
banner206
 

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, 2015 genel seçimlerinde Şanlıurfa'dan milletvekili adayı olacağını sosyal medyadan duyurdu.

2011 yılında milletvekili olmak için çalışmalara başlayan İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırı sonrası adaylıktan vazgeçmiş ve uzun bir süre tedavi olmuştu.Tatlıses'in Milletvekili olma arzusu Memleketi Şanlıurfa'da heyecan yarattı. Urfalılar Tatlıses'in Milletvekili olmasını çok azruluyorlar.

"BU KEZ KIZIM İÇİN"

Milletvekilliği için bu kez kararlı olduğunu belirten ünlü şarkıcı instagram hesabından kızının fotoğrafını yükleyerek şunları yazdı;

"Bu dönem, artık kimse beni vekillikten vazgeçiremeyecek. Hayır, diyorum çünkü bu kez kızım Elif Ada için istiyorum. Hemşerilerimin yanımda olduğunu biliyorum. Amerikadönüşü inşallah çalışmalarıma başlayacağım. Sevenlerimle paylaşmak istedim. Bu saatten sonra hizmette sınır yok. Saygılar yeni vekil adayınız Şanlıurfalı İbrahim Tatlıses."



SALDIRI SONRASI ADAYLIKTAN ÇEKİLMİŞTİ

İbrahim Tatlıses; 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Genç Parti'den İstanbul 3. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı olmuş, partisi barajı aşamayınca milletvekili seçilememişti.

Tatlıses 2011 Türkiye genel seçimlerinde önce Adalet ve Kalkınma Partisi'ne adaylık başvurusunda bulunmuş ancak bu partiden aday gösterilmemişti. Ardından yine 2011 seçimlerinde Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı oldu ancak uğradığı silahlı saldırı sonrası adaylığını geri çekmişti.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2015, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195