Title of a News Article

Urfalı aday Antalya'da Oy peşinde...

özel haber

Urfalı aday Antalya'da Oy peşinde...
banner206

HDP Antalya Milletvekili İş kadını Ebru Ergen Korkmaz aday  seçim çalışmalarını gece-gündüze demeden sürdürüyor. 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesi HDP'den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan ancak parti tarafından Antalya'da gösterilen Urfalı işletmeci-İş kadını Ebru Korkmaz  iki çocuğunu eşi Bozan Korkmaz'a bırakarak Antalya'ya gitti.
7 Haziran'da Antalya'da Milletvekili çıkarmayı hedefleyen partisi HDP'ye gece-gündüz demeden çalışan Ebru Korkmaz'  Ben Şanlıurfa'dan Milletvekili aday adayı olduk, ancak partim beni Antalya'dan gsöterdi. Antalya'da seçilme şansı olmayann bir sıralamada yer almama rağmen 1. sıra adayı kadar fazla çalışıyorum, seçim bitinceye kadar da çalışmalarını sürdüreceğim'dedi.
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde işletmecilik yapan Turizmci  iş kadını Ebru Korkmaz, HDP'nin bu seçimlerde baraj sorunu olmadığını Antalya'da daha iyi anladığını ifade ederek' Halkımız artık  HDP'nin hedeflerini ve gücünü çok iyi algılamış durumda, AK Partiye karşı 4 yıldır anamuhalefet partisinden daha çok muhalefet yapan HDP'nin gücüne inanıyor, Antalya'lı kardeşlerimin bize olan ilgileri bunun işaretidir'dedi. 

Ebru Ergen Korkmaz, bu sabah 1 Mayıs işçi bayramı münasebetiyle sabah erken saatlerinde çalışan seyar satıcı esnafı ziyaret ederek 1 mayıs işçi bayramlarını kutladı.  


Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 11:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.ATABAY
S.ATABAY - 9 yıl Önce

DEĞERLİ EBRU ARKADAŞI KUTLARIM.. BAŞARISININ DEVAMINI DİLERİM.....

SIRADAKİ HABER

banner195