Title of a News Article

Urfalı bu siyasetçiyi tanıdınız mı?

.

Urfalı bu siyasetçiyi tanıdınız mı?
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özyavuz, sosyal medyadan ilkokulu okuduğu esnada çekilmiş olan  bir fotoğrafını paylaştı.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özyavuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İlkokulda eğitim görürken sıra başında çekilmiş olan bir fotoğrafını da paylaşan Özyavuz, 24 Kasım Öğretmenler dolayısıyla tüm öğretmenlerin bu önemli gününü kutladı.

Özyavuz, mesajında şunları kaydetti;

Geleceğimizin teminatı olan öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günününde gönüllerince kutlama yapmaları en büyük arzumuzdur.

Ancak içinde bulundukları kötü ekonomik şartlar ay sonunu nasıl getiririm,kiramı nasıl öderim ,kredi kartlarımı nasıl kapatırım.

Düşüncesiyle mücadele etme zorunda bırakılan öğretmenlerimizin görevlerini hakkıyla yerine getirmelerini beklememiz bu insanların üzerine ağır bir yük yüklemektedir.

İçinde bulundukları kötü ekonomik şartlara rağmen görevlerini ellerinden geldiği kadar düzgün ve ciddiyet içersinde yapmaktadır lar.Bundan dolayı şahsım ve teşkilatım adına tüm öğretmenlerimize şükranlarımı bir borç bilirim.

Ayrıca görevlerini gururla tamamlamış ve emekli olmuş bizleri yetiştiren öğretmenlerimize saygılarımı sunar sağlıklı uzun ömürler dilerim.

PKK terör örgütü tarafından kalleşçe şehit edilen öğretmenlerimize Allaht'an rahmet diler kederli ailelerine sabırlar temenni ederim.Ayrıca feto terör örgütüyle haksız yere ilişkilendirilen vatansever öğretmenlerimiz hakkında verilen kararların düzeltilmesi ve hukukun tesis edilmesi en büyük arzumuz ve beklentimizdir.

Ülkeyi yönetenlere bir kez daha sesleniyorum bu kutsal görevi yerine getiren öğretmenlerimizin ekonomik şartlarının düzeltilmesi ve her yıl öğretmenler gününde birer maaş ikramiye verilmesi için MHP nin önerisini hükümetin acilen dikkate alıp bu konuda gerekli yasal düzenlemeyi yapması gerekmektedir.Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar saygılar sunarım.

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195