Title of a News Article

Urfalı genç isim Ankara listesinde yer aldı

Urfalı genç isim Ankara listesinde yer aldı
banner206

AK Parti'de devam eden il ve ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Kongreler önce yeni şekillenen listeler arasında Ankara'nın genç kadrosunda Urfalı genç Muhammet Türkdili de yer aldı.

Başkent Ankara'da Altındağ Spor Salonu’nda gerçekleşen AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları 6’ncı Olağan Kongresi'ne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da canlı bağlantıyla katıldı. 

Ankara Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız'ın A takımı içerisinde yer alan Urfalı genç isim Muhammet Türkili, çok mutlu olduğunu ve verilen her görevi layıkıyla yerine getireceğini dile getirdi.

TÜRKDİLİ KİMDİR?

03.01.1994 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Karakeçili’de doğdum. İlkokulu Şanlıurfa İbrahim Tatlıses İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Vakıflar Ortaokulunda, Lise eğitimimi Özel Fırat Koleji’nde tamamladım. 2011 yılında European School of Law Governance University’de Hukuk Eğitimi almak üzere Yurtdışına gittim. Halen Anadolu Üniversitesi’nde Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencisiyim. 2016-2018 yılları arasında Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptım. Mevcutta tarımla uğraşmakta ve aynı zamanda ticari sektörde de şirket yöneticiliği yapmaktayım. Ankara’da ikamet etmekteyim. Evli ve 1 çocuk babasıyım.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2021, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195